Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elég tanácstalan vagyok, nem...

Elég tanácstalan vagyok, nem tudom mit tudnék tenni ez ügyben, hogy jó legyen mindenkinek?

Figyelt kérdés
Augusztus 20.-án lesz unokanővérem esküvője, aki kint él Berlinben. Hivatalos ugye az egész család. Ha jól tudom apu nem megy, mert pont akkor mennek valahova nyaralni, nagymamám meg már nem meri bevállalni azt az utat.Így tesóm meg én mennék a családból a többiekkel.Viszont.Lehet más szemében ez nem akkora probléma, de a barátom ugye nem tud jönni, mert dolgozni fog akkor(bár arról is volt szó, hogy Augusztus végén lesz szabin) így is hetente egy nap találkozunk(még) mivel 75 km-re lakunk, meg ugye a többi nap melózik.Meg őt nem hívták meg, bár ha mondanám lehet kijöhetne, de nem tudom mit szólnának, mert a többi unokatesómék is ott aludnának, de ha nem lesz hely hotel, azt is fizetnie kéne, meg útiköltség stb. Ugye németből haza baromi drága telefonálni, ha ő hívna akkor is levonna, meg ahogy magamat ismerem, baromi sok lenne a számlám, mivel ott nincs se t-perc, se ingyenes (facebook levelezés) amit ithon használunk)Az a hét akkor kimaradna találkozást illetően. Nem is az, kibírom, de mégis itthon telefon, meg nap rengeteg (ingyen levél) ott meg ez nem lenne, hat napig semmilyen formában. Már említettem neki, mondta, hogy menjen csak ki, nehogy megsértődjenek.. De ha jól tudom, valami roaming díj is van, anélkül nem tudsz telefonálni. Ti mit tennétek?
2011. jún. 27. 15:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Minden hotelben van wifii,sőt egy számítógép is szokott lenni a hallban,amit mindenki használhat.

De ha semmi nem lenne,6 napot akkor is kibírtok

2011. jún. 27. 16:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy ?
2011. jún. 27. 16:15
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát muszáj lesz:) Mondjuk még soha nem voltam külföldön:) meg legalább lesz mit mesélni ha azt vesszük, csak kicsit rossz lesz, mert többi unokatesómnak ott lesz a párja, mondjuk ők férnél vannak már...Meg csak úgy melóhelyről ha jöhetne sem lehet csak úgy kivenni szabit. Meg mindenki mondja, tök nagy élmény menjek csak ki, csak nem akarom a kedvüket lehúzni sem, ha szomorkodom:) de legfeljebb sms.. gondolom az ugyanannyi mint itthon mert magyar szám
2011. jún. 27. 16:19
 14/16 A kérdező kommentje:
26 miért?
2011. jún. 27. 16:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy ez egy nagyon jó lehetőség. Megismerhetsz egy világvárost és még egy minden bizonnyal nagyon szép esküvőn is részt vehetsz. Egy utazás mindig izgalmas. Másrészt az esküvőn egy kicsit kikapcsolódsz, esetleg új emberekkel ismerkedsz meg, beszélgetsz, táncolsz, jól érzed magad.

Persze, értem én, h ritkán találkozol a barátoddal, de szerintem egy hét nem a világ vége. A párod pedig -mint írtad- megértené. Egyébként pedig mindent lehet, csak akarni kell. A napi városnézés után is marad még egy fél órád keresni egy netcafét (vagy az unokatesód nyilván tud ebben segíteni), onnan pedig ezerféle módon tudtok beszélni.

2011. jún. 27. 16:23
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi igazad van:)Ha ő nem is ér rá (mivel az esküvel lesz elfoglalva, biztos a többiek segítenek majd. Köszi szépen. hogy írtatok, kicsit megnyugodtam,csak azért másnak is rossz lenne kicsit..
2011. jún. 27. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!