Elég tanácstalan vagyok, nem tudom mit tudnék tenni ez ügyben, hogy jó legyen mindenkinek?
Minden hotelben van wifii,sőt egy számítógép is szokott lenni a hallban,amit mindenki használhat.
De ha semmi nem lenne,6 napot akkor is kibírtok
Azt gondolom, hogy ez egy nagyon jó lehetőség. Megismerhetsz egy világvárost és még egy minden bizonnyal nagyon szép esküvőn is részt vehetsz. Egy utazás mindig izgalmas. Másrészt az esküvőn egy kicsit kikapcsolódsz, esetleg új emberekkel ismerkedsz meg, beszélgetsz, táncolsz, jól érzed magad.
Persze, értem én, h ritkán találkozol a barátoddal, de szerintem egy hét nem a világ vége. A párod pedig -mint írtad- megértené. Egyébként pedig mindent lehet, csak akarni kell. A napi városnézés után is marad még egy fél órád keresni egy netcafét (vagy az unokatesód nyilván tud ebben segíteni), onnan pedig ezerféle módon tudtok beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!