Mit gondoltok arról a férfi névről, hogy Ajándok?
Hamarosan megszületik a kisbabánk, de még nem tudtunk dönteni a nevéről.
A férjem meg van "bolondulva" az Ajándok névért. Látom a szemén, hogy szinte meghatódik, mikor kimondja. Amikor rákérdeztem, hogy "tényleg ennyire tetszik?" akkor Ő azt mondta, hogy mióta megtudta, hogy kisbabánk lesz, azóta ő úgy tekint rá, mint a világ legnagyobb ajándékára...és, hogy ez a név annyira tökéletes lenne neki..
Én azelőtt el voltam zárkózva ettől a névtől, de egyszerűen nem tudom kiverni a férjem szavait a fejemből. Annyira szeretné ezt a nevet, hogy még el is érzékenyül? :) Lehet hülye vagyok, de azóta fontolgatom, hogy lehet Ajándok lesz a mi kicsi kincsünk...
Mit gondoltok?
:D semmi gond, nyugodtan írjátok le a véleményeteket, hisz ezért tettem fel a kérdést! Amíg normális,nem gúnyolódó válaszokat kapok, addig nincs semmi gond! :)
Én sem adnám ezt a nevet... Egyes együl a férjem van rám ilyen nagy hatással..azon is gondolkoztam, hogy lehet azért hat meg annyira, amit mondott, mert tombolnak bennem a hormonok.. Ááá nem tudom :)
És passzol a vezetéknevéhez? Gondoljatok arra is, hogy ezt neki ki is kell majd mondania, sőt, elsőben leírnia...
Na és hogy fogják becézni, esetleg cukkolni a gyerekek a suliban.
Nekem annyira nem jön be. Mondjuk amikor egy nap 150 bizonylatot kell aláírnom olvashatóan, akkor szeretnék Kiss Rita lenni, és nem az, akinek 3 neve van, és 20 betűt kell leírnom kb 1,5 cm-es helyre.
Attól, hogy Ajandok vagy sem, lehet még az élet ajándéka számotokra.
Minden esetre jó egészséget és sok boldogságot!
Miért nem Balogh Ajándok Spar vásárló? :-D
Kérdésre:Szerintem is elég fura, nem lehetne tényleg ezt másodiknak? Mert én jót mosolyognák rajt ha valakinek ez lenne a neve.. Nem azért mert über ciki, hanem azért mert nem természetes név. Legyen pl: Balogh Norbert Ajándok
nem tetszik, de ez saját vélemény
ha nagyon akarja a férjed talán 2.névnek elmenne de gondolj szegény gyerekre is
inkább legyen 1 normális neve is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!