Mit gondoltok arról a férfi névről, hogy Ajándok?
Hamarosan megszületik a kisbabánk, de még nem tudtunk dönteni a nevéről.
A férjem meg van "bolondulva" az Ajándok névért. Látom a szemén, hogy szinte meghatódik, mikor kimondja. Amikor rákérdeztem, hogy "tényleg ennyire tetszik?" akkor Ő azt mondta, hogy mióta megtudta, hogy kisbabánk lesz, azóta ő úgy tekint rá, mint a világ legnagyobb ajándékára...és, hogy ez a név annyira tökéletes lenne neki..
Én azelőtt el voltam zárkózva ettől a névtől, de egyszerűen nem tudom kiverni a férjem szavait a fejemből. Annyira szeretné ezt a nevet, hogy még el is érzékenyül? :) Lehet hülye vagyok, de azóta fontolgatom, hogy lehet Ajándok lesz a mi kicsi kincsünk...
Mit gondoltok?
Van egy nagyon távoli rokonom, akit Ajándoknak hívnak, a lánya meg Ajándék. A tesója Karácsony volt. Személyesen nem ismerem őket, a nagynéném sztorizott folyton róluk. Emlékszem, amikor elsőben az volt a feladat, hogy mondjunk A-val neveket, és mondtam, hogy Ajándok meg Ajándék, a tanító néni nem hitte el, hogy ilyen tényleg van. :)
Na, ha Neked is tetszik, nem csak a férjednek, akkor végülis miért ne. De úgy tudom, a Máté is azt jelenti, hogy Isten ajándéka. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!