Milyen lány jut eszedbe a Döniz névről? Tetszik ez a név? 13/L
Figyelt kérdés
Ez a nevem c(:
Nekem nem tetszik annyira, de ez van...
2011. jún. 27. 10:39
11/20 anonim válasza:
Nekem Radó Döniz ugrik be, akiről azt sem tudom, hogy néz ki, csak mindig a szinkronhangok közt mondják.
Amúgy szerintem nem rossz. Illetve lehetne sokkal rosszabb is, már ha ez vigasztal... :)
12/20 anonim válasza:
Dönitz kapitány németország elnöke Hitler halála után....hát nem tudom,szerintem az össze ilyen magyarosított külföldi név szörnyű
13/20 anonim válasza:
Szerintem tök jó név! Nekem Radó Döniz színésznő jut róla eszembe.
14/20 anonim válasza:
Nem tudom. Nekem erről a névről egy 30-as évek beli német munkásnő jut eszembe.
Valami ilyesmi:
16/20 anonim válasza:
Ugyan már!
Igen is szép név a Döniz! Vannak ennél sokkal rosszabbak:Dzenifer, Rozália, Sarolta, Lujza stb...
17/20 anonim válasza:
GTA San Andreas-ben CJ egyik nőjét hívták Denise-nek, nekem ő ugrik be hirtelen. Amúgy az összes ilyen név szép, csak hogy mi a f*sznak ez a nagymagyarkodás, hogy magyarosítani kell...
18/20 anonim válasza:
Szia! én is 13 vagyok nekem Fanni a nevem és kiskoromban egyáltalán nem szerettem de most már megbarátkoztam vele.
Én szeretem a különleges lányneveket amilyen a tiéd is mert nincs sok ilyen hidd el majd te is megbarátkozol vele :)
19/20 anonim válasza:
Nem tetszik és az egyik osztálytársam jut eszembe róla
20/20 törpilla27 válasza:
Kedves kèrdezô ! :) Engem is Döniznek hivnak , becèzni :Dönci , Dönô, Döninek szoktak , nkm nagyon tetszik mert elèggè külonleges ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!