Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » (Házas) Párok! Mit szoktatok...

(Házas) Párok! Mit szoktatok délutánonként, esténként csinálni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 22:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

előző vagyok

érdekes eszembe jutott egy régebbi barátom, akivel még az is izgalmas volt, hogy erkélyről bámuljuk a naplementét

soha nem volt hétköznapi a hétköznapi napunk.

de kár, hogy erre meg pont egy ilyen házasságba csöppentem bele

2011. jún. 26. 22:48
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

Mi nem vagyunk házasok, és nem is vagyunk minden nap együtt, de azért leírom mit szoktunk csinálni, mert most pont soksok km választ el tőle és olyan jó ezekbe a dolgokba belegondolni :)

Filmet nézünk, én közben szinte mindig beszélek, ő ezen kiakad, vitatkozunk, kibékülünk, szeretkezünk. Ha sétálunk akkor madarat lehetne velem fogatni, mert nem ez a kirándulós fajta a párom. Ennek ellenére gyakran eljön velem, olyankor fagyizunk/kávézunk/eszünk valamit, nézegetünk, beszélgetünk, szinte biztos hogy összeveszünk valamin, vesz nekem virágot, vagy csinál valami aranyosat és akkor olyan lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem győzöm szeretgetni :)

Igazából mindig panaszkodom, hogy semmit nem csinálunk, pedig imádom azt is mikor filmezünk, imádok a mellkasára feküdni, még azt is imádom mikor éppen azon veszekszünk, hogy nem simizi a hasam :D

Oké, nyálas lett eléggé. Egyébként még benne vagyunk a hősszerelmes korban, nemsokára 1 éve leszünk együtt, de remélem ez 10-20 év múlva is ugyanígy lesz. Én 17L ő 20F

2011. jún. 26. 23:55
 13/18 anonim ***** válasza:

Mi sem vagyunk mindig együtt (én kb. kéthetente hazamegyek egy hétvégére a szüleimhez), de.. Általában főzünk valamit, besegít egyik a másiknak, játszunk a macskánkkal, LAN-on játszunk valami jó játékot vagy együtt kiválasztunk egy filmet és a vacsora elkészülte után megnézzük, romantikázunk. Ha jó idő van, elmegyünk sétálni, közelebb-távolabb, változó... Néha a sétából foci lesz vagy bevásárlás. Ha másnapra nem kell eszeveszett módon tanulni (pl. vizsgára, ZH-ra), akkor elmegyünk egy barátunkhoz, meglátogatjuk, ott borozgatunk, sörözünk. Ilyesmi.

A hétvégéből persze lehet más is, kirándulás, alkalomadtán egy-egy buli, házibuli.

19l, 24l

2011. jún. 27. 02:17
 14/18 anonim ***** válasza:

Mostanában leginkább a kislányunkkal vagyunk, ő 4 hónapos.

De előtte sokat csavarogtunk, kutyát sétáltattunk, kiültünk a teraszra beszélgetni, moziba mentünk, itthon DVD-ztünk, barátokat látogattunk, társasoztunk, zenét hallgattunk, vacsizni mentünk. Ezek most nem nagyon vannak, eddig egyszer voltunk étteremben, meg egyszer moziban, mióta a baba megvan.

De 8 körül már alszik, így este azért van időnk egymásra. Beszélgetünk, TV-t nézünk, és persze a házaséletet sem hanyagoljuk. :D

2011. jún. 27. 09:18
 15/18 anonim ***** válasza:
16 éve vagyunk házasok.Este 5-6 mire hazaérünk.gyermek(15 éves)kifaggatása, majd úszunk egyet.Fél óra szauna, utána egy gyors vacsi, vagy főzök, vagy hozatunk.Egy pohár bor a teraszon, majd egy kis kényeztetés mind a kettőnknek, és el is ment az este.
2011. jún. 27. 09:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Tévézünk,sétálunk,moziba megyünk,vásárolunk(én vásárolok,Ő leül :D),szeretkezünk...
2011. jún. 27. 11:57
 17/18 anonim ***** válasza:

2 eset van :)

Hétköznap délután

- gyerekért bölcsi (kivéve nyár)

- bolt

- jó idő esetén játszóterezés (nyár)

- nekem házimunka (másnapra főzök)

- férj foglalkozik a gyerkőccel

- fürdés

- vacsora

- gyerek fektetés

- olvasunk, beszélgetünk, házaséletet élünk néha

Hétvége délután

- amíg a gyerkőc alszik megnézünk egy jó filmet amit miatta nem lehetne (véres, erőszakos, erotikus stb stb stb)

- játszunk a gyerkőccel, elmegyünk sétálni, kirándulni

- fürdés

- vacsora

- gyerek fektetés

- olvasunk, beszélgetünk, házaséletet élünk néha

2011. jún. 27. 13:21
 18/18 anonim ***** válasza:
ahogy látom, senkinek nem filmbe illő.
2011. júl. 2. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!