(Házas) Párok! Mit szoktatok délutánonként, esténként csinálni?
előző vagyok
érdekes eszembe jutott egy régebbi barátom, akivel még az is izgalmas volt, hogy erkélyről bámuljuk a naplementét
soha nem volt hétköznapi a hétköznapi napunk.
de kár, hogy erre meg pont egy ilyen házasságba csöppentem bele
Mi nem vagyunk házasok, és nem is vagyunk minden nap együtt, de azért leírom mit szoktunk csinálni, mert most pont soksok km választ el tőle és olyan jó ezekbe a dolgokba belegondolni :)
Filmet nézünk, én közben szinte mindig beszélek, ő ezen kiakad, vitatkozunk, kibékülünk, szeretkezünk. Ha sétálunk akkor madarat lehetne velem fogatni, mert nem ez a kirándulós fajta a párom. Ennek ellenére gyakran eljön velem, olyankor fagyizunk/kávézunk/eszünk valamit, nézegetünk, beszélgetünk, szinte biztos hogy összeveszünk valamin, vesz nekem virágot, vagy csinál valami aranyosat és akkor olyan lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem győzöm szeretgetni :)
Igazából mindig panaszkodom, hogy semmit nem csinálunk, pedig imádom azt is mikor filmezünk, imádok a mellkasára feküdni, még azt is imádom mikor éppen azon veszekszünk, hogy nem simizi a hasam :D
Oké, nyálas lett eléggé. Egyébként még benne vagyunk a hősszerelmes korban, nemsokára 1 éve leszünk együtt, de remélem ez 10-20 év múlva is ugyanígy lesz. Én 17L ő 20F
Mi sem vagyunk mindig együtt (én kb. kéthetente hazamegyek egy hétvégére a szüleimhez), de.. Általában főzünk valamit, besegít egyik a másiknak, játszunk a macskánkkal, LAN-on játszunk valami jó játékot vagy együtt kiválasztunk egy filmet és a vacsora elkészülte után megnézzük, romantikázunk. Ha jó idő van, elmegyünk sétálni, közelebb-távolabb, változó... Néha a sétából foci lesz vagy bevásárlás. Ha másnapra nem kell eszeveszett módon tanulni (pl. vizsgára, ZH-ra), akkor elmegyünk egy barátunkhoz, meglátogatjuk, ott borozgatunk, sörözünk. Ilyesmi.
A hétvégéből persze lehet más is, kirándulás, alkalomadtán egy-egy buli, házibuli.
19l, 24l
Mostanában leginkább a kislányunkkal vagyunk, ő 4 hónapos.
De előtte sokat csavarogtunk, kutyát sétáltattunk, kiültünk a teraszra beszélgetni, moziba mentünk, itthon DVD-ztünk, barátokat látogattunk, társasoztunk, zenét hallgattunk, vacsizni mentünk. Ezek most nem nagyon vannak, eddig egyszer voltunk étteremben, meg egyszer moziban, mióta a baba megvan.
De 8 körül már alszik, így este azért van időnk egymásra. Beszélgetünk, TV-t nézünk, és persze a házaséletet sem hanyagoljuk. :D
2 eset van :)
Hétköznap délután
- gyerekért bölcsi (kivéve nyár)
- bolt
- jó idő esetén játszóterezés (nyár)
- nekem házimunka (másnapra főzök)
- férj foglalkozik a gyerkőccel
- fürdés
- vacsora
- gyerek fektetés
- olvasunk, beszélgetünk, házaséletet élünk néha
Hétvége délután
- amíg a gyerkőc alszik megnézünk egy jó filmet amit miatta nem lehetne (véres, erőszakos, erotikus stb stb stb)
- játszunk a gyerkőccel, elmegyünk sétálni, kirándulni
- fürdés
- vacsora
- gyerek fektetés
- olvasunk, beszélgetünk, házaséletet élünk néha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!