ma 20:41-es: Ha özvegyek, akkor nyugodtan köthetnek még egyszer házasságot egyházilag is! Söt ha nem katolikusok, akkor akár válás után is, mert a protestánsoknal megengedett a válás is.
2011. jún. 26. 20:53
12/19 anonim válasza:
Én simán meg tudom őket érteni. A házasság nem a fiatalok bulija, basszuskulcs, hanem annak a kifejezése, hogy annyira szeretik a párjukat, hogy ország.világ előtt hivatalossá tegyék. Ha nekik ez kell a lelki békéjükhöz, tegyék azt, aki meg őket kiröhögi, az az ő szegénységi bizonyítványa...
2011. jún. 26. 21:22
13/19 anonim válasza:
anya ugyanennyi idősen azért házasodott újra, mert a munkahelyén lenézik az egyedülállóakat
2011. jún. 26. 22:12
14/19 anonim válasza:
" Ettől függetlenül nem mondok semmit anyámnak, nem akarom lehúzni."
Kedves kérdező: te igazán nagylelkű vagy!
2011. jún. 26. 23:33
15/19 anonim válasza:
Annyira sok közöd nincs hozzá, de mindegy.
Az meg, hogy csomó pénz, szerintem szintén nem a te problémád, anyum második esküvőjén meg összevissza 6an voltunk, semmi felhajtás. Nem hiszem, h az anyukádék 7határra szóló lakodalmat terveznek...
2011. jún. 27. 03:52
16/19 anonim válasza:
Lehet, hogy 23 éves vagy, de a gondolkodásod szerint egy 10 éves gyerek szintjén, ha azon szerencsétlenkedsz, hogy anyukád újra boldog és szeretne összeházasodni azzal, akit szeret. Ez iszonyúan gyerekes.
2011. jún. 27. 10:22
17/19 homo ludensz válasza:
Jó példa vagy rossz döntsétek el ti: átkozottul csórón kerültünk össze én is kivettem szombatra egy napot a párom is (akkor még nem volt szabad szombat))előtte bejelentkeztünk az anyakönyvvezetőnél és x időre odamentünk.2 tanú az öcsém és egy munkatárs,összeadtak ittunk egy-egy korsó sört,megköszöntük nekik és hazamentünk az albérletünkbe. Ez 1968 jan. 9-én volt. Azóta is együtt vagyunk s van egy közösen épített kertes családi házunk meg egy 43 éves fiunk (ő már 1x elvált).
2011. jún. 27. 12:09
18/19 anonim válasza:
Te akarsz házasodni?
Majd ha netalán pár év múlva szeretnél hogy éreznéd magad, ha a képedbe vágják, hogy minek?
Amúgy pedig nem feltétlenül kerül felhajtásba meg sok pénzbe. Lehet egy helyes kis polgári esketés is.
Tudod van aki ezt az ÖSSZETARTOZÁS jeleként értelmezi. Majd még talán kicsit idősebb korodban talán 30 évesen? megjön az eszed (mert most az írásodból ítélve nem sok van) és rájössz, hogy minek házasodni annak aki szereti a másikat.
2011. jún. 27. 13:29
19/19 A kérdező kommentje:
Nem szerencsétlenkedem, egyszerűen nem látom sok értelmét, hogy összeházasodjanak.
DE az lenne a gyerekes, ha emiatt elkezdenék hisztizni és azon agyalnék, hogyan akadályozzam meg az esküvőt. Ennyire azért nem érdekel a dolog...
A kérdés kiírása kb. elég is volt ahhoz, hogy többet ne foglalkozzak az egésszel.
Mellesleg örülök anyám boldogságának, ezt írtam a kérdésnél is. Kár, hogy egyesek nem tudnak szöveget értelmezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!