Visszahódításra nem túl gyér ez a próbálkozás?
exem vissza akar szerezni, de ő most távol van tőlem. munka ügybe elutazott. 2 naponta ír egy gyenge sms-t.
hogy sokszor gondol rám, néha még hiányzok is neki. néha felhív 20 percre aztán eltűnik megint akár 2 napra.
Szerintetek ha komolyan érdekelné nem túl gyenge próbálkozás ez? és hogy zárjam le mert engem eléggé idegesít hogy azt sem tudom hogy mi akar.
Ne legyél ilyen naiv:) Ha rózsacsokorral szerenádozna 3 napja az ablakod alatt, akkor is egyértelmű lenne, hogy csak azért csinálja, hogy visszaszerezze a kényelmet, amit a kapcsolat adott neki: röviden mindent megkapni amire vágyik minimális energiabefektetés mellett. 2 naponta egy sms nagyjából kicsit távolabbi barátok között az udvarias "No mi újság veled?" kapcsolat fenntartására elégséges, de arra biztosan nem, hogy az ember visszahódítsa élete szerelmét. Én is hasonló okok miatt szakítottam az exemmel anno, de ő fél évig minden nap hívogatott, ajándékokat küldözgetett, és ha elkapott akkor órákig nem tudtam lekoptatni.. Mikor újra összejöttem vele, nagyjából ugyanonnan folytatódott minden, ahol abbahagytuk. Újabb szakítás után ismét előadta a "te vagy életem szerelme, meghalok érted" c. műsorszámot, de már nem vettem be.
A férfiak sokat képesek megtenni a megszokott kényelem érdekében, de ez nem feltétlen jelent valós érzelmeket, vagy azt, hogy egymáshoz valók lennétek. A te exed pedig szemmel láthatóan nem agonizál a hiányodtól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!