Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy problémám, seg. ítenétek?

Van egy problémám, seg. ítenétek?

Figyelt kérdés

Kezdeném ott az egészet, hogy tudom, nagyon csúnya dolog beleolvasni a párunk e-mailjeibe, szégyenlem is, de most nem ez a lényeg. Ugyanis én nem azért olvastam bele, mert nem bízom benne és kutakodni akartam, csak kiváncsiságból. Hát inkább ne tettem volna.

Szóval az előbb megnyitva maradt a párom postafiókja, amíg zuhanyozott. Láttam benne egy levelet az anyukájától, a dátum kb akkori volt, mikor én először találkoztam vele. Csak kiváncsiságból nyitottam meg, kiváncsi voltam mit írt rólam. Az anyja más városban lakik. Az e-mailben azt írta le az anyja, hogy jól gondolja meg, hogy akar-e tőlem valamit, nagyon jóé gondolja át, mert egy kutyát nem lehet egész nap lakásba bezárni és biztos ő sem akarja, hogy 2 hónap alatt a kutya szétszedje a lakást. Szóval próbálta lebeszélni rólam. Igen, van egy kutyám, egy törpeuszkár, nagyon jólnevelt, okos kutya, mindig is be volt zárva 8 órára, míg dolgoztam, soha nem tett kárt semmiben. Azóta ideköltöztem a kutyával együtt, és a kutya itt sem csinált semmi rosszat. Azóta többször is találkoztam az anyukájával, nagyon összebarátkoztunk, úgy vettem észre, hogy nagyon szeret engem, többször mondta is, meg úgy is viselkedett, mint aki örül, hogy együtt vagyunk és összeköltöztünk. De most mellbevágott ez egy kicsit, hogy az eleján szabályosan le akarta beszélni a fiát rólam. Annyira rosszul esik, tényleg nagyon szeretem, és nagyon jól megvagyunk itt, kutyástól, a párom is szereti a kutyust. De most nem is tudom, kicsit másképp állok az anyukájához, bár még nem ismert igazán, de akkor se szép, hogy ilyesmivel akarta lebeszélni rólam. És a párommal nem beszélhetem meg, mert nem akarom elmondani, hogy elolvastam azt az e-mailt, pedig tényleg csak kiváncsiság volt. Szerintetek, hogy viselkedjek ezután? Mondjam el, mégis?

Tényleg bánt ez az egész...

26/N

2011. jún. 25. 23:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"nagyon jóé gondolja át, mert egy kutyát nem lehet egész nap lakásba bezárni és biztos ő sem akarja, hogy 2 hónap alatt a kutya szétszedje a lakást. Szóval próbálta lebeszélni rólam. Igen"

-ezt a kérdést a kutyus tette fel???

a gazdinak üzenem: nehogy már egy buta kutyaügy szétrágja a kapcsolatot. Kényes az, mint a porcelán, kis ütés is megrepeszti.

Felejtsd el. Örülj, hogy megvagytok, és anyós sem a legrosszabb.

2011. jún. 25. 23:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Istenem! Miken nem problémázól. Hát, tudod mit, verd ki a balhét nyugodtan. És akkor meglátod, hogy már nem is emlékszik arra a levélre senki. Amúgy, én sem szeretem az állatot az otthonomban, tuti, hogy ezeket a dolgokat én is fel fogom vázolni a fiamnak, ha egy kutyab_uzival akad össze. Alapból nem értem ezeket az embereket. Pl.: A sógornőm is nagyon szimpatikus nekem, és órákat beszélgetünk miden nap (mikor csak mi ketten vagyunk a lakásban,benyomjuk a skypot, és miközben teszünk-veszünk, csevegünk. Pont egyszerre dolgozunk a legtöbbször, igy általában egyszerre is vagyunk otthon.) De mikor ott vagyunk nála, és látom, hogy a kutya felmegy az ágyba..... nem szólok semmit, de én nem engedném. Mondjuk tiszteletben tartja, és mikor jön hozzám, és hozza a kutyát is(ami amúgy egy aranyos jószág, csak hát nem a bútorokra való szerintem) Természetesen nem mehet fel sehova. Ezt meg is tanulta a kutya. Utánna meg összeporszivózom a kutyaszőrt (már ha éppen van) Meg felmosok, és kész. Szóval, ha szeretsz valakit, lehet tolerálni a dolgot, de a gyermekemnek én is felvázolnám ugyanezeket. Mert más egy jószág pár óráig, és más együtt élni vele.
2011. jún. 26. 10:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Nők, b+

Ha semmi bajuk sincs, akkor csinálnak maguknak...

2011. jún. 26. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!