Melyik jobb? Ha tudsz meglepetést okozni a párodnak, vagy ha teljesen ismer már?
Mi igencsak összecsiszolódott pár vagyunk, egymás gondolatát is kitaláljuk már. Tudjuk mit fog csinálni a másik ha épp összeszólalkoztunk, tudjuk hogyan reagál egyes helyzetekre, tudunk mindent a másikról. DE sok embertől hallottam, hogy az a jó kapcsolat, ahol nem teljesen kiszámítható a másik fél, hanem mindig van benne egy kis titok-faktor, és lassanként újabb és újabb kellemes titkokra derül fény, ami fenntartja az érdeklődést, és érdekesebbé teszi a kapcsolatot.
Szerintetek melyik a jobb?
Nem lehet egyértelműen eldönteni,hogy a titokzatos ember tud-e tartalmasabb,hosszan tartó kapcsolatot létrehozni,vagy a nagyon kiszámítható ember.Mindenhez nyilván két ember kell,egyik kapcsolat sem egyforma.Ahol ismerik egymást az emberek,ott nagyrészt nyugodtság van,nagyobb empatikusság.
Ahol titokzatosság van,ott van rejtély,izgalmas dolgok,de..nem lehet annyira megbízni a másik félben.
Hát nekem még mindig tudja produkálni magát a párom. Igaz én jobban ismerem őt, mint ő saját magát:D
De nem laposodik el a kapcsolatunk, mivel nála viccesebb és "bolondabb" embert nem nagyon ismerek...
Valami gond van egy kapcsolatban, ha évekig tartó együttélés után is vannak titkok.
Szerintem valamit félreértettél, nem titkokra kell, hogy fény derüljön, hanem néha meg kell lepni a másikat, ami lehet egy kis nem várt ajándék, egy finom gyertyafényes vacsora vagy valami vad dolog az ágyban :)
Az ilyen kapcsolat nem laposodik el.
szerintem nem kell mindent tudnunk egymásról, és nem is lehetséges. még az anyám sem tud rólam mindent, aki megszült és felnevelt...én sem akarok mindent tudni a férjemről. ami releváns, azt tudjuk egymásról, a többi nem izgat.
29/N
vannak titkaim a párom előtt, és neki is, az tuti.
de azt tudom, h milyen helyzetre hogyan reagál. az elején volt ebből sok probléma, mert nem értette a viselkedésemet és úgy érezte, h nem szeretem. aztán idővel feltártam előtte magamat, és azóta megértőbb.
tudom róla, h sértődős, de nem fogok mindig finomkodni, h ne bántsam meg. edződjön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!