Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobban tenném ha kiválnék a...

Jobban tenném ha kiválnék a családból, ennyi idő után?

Figyelt kérdés

A történetem ott kezdődik hogy múlt hónapban engedtek haza 5 és fél év után a börtönből, szüleimmel rossz a kapcsolatom egyszer nem jöttek be hozzám látogatóba, mivel most nem volt hova mennem ezért haza kellett jönnöm, de nem bírnak elviselni, olyanokat vág anyám a fejemhez hogy bánja azt a napot mikor megszült, amióta a világon vagyok csak a szégyent hozom a családra, meg hogy egy ilyen tetovált bűnöző nem hiányzik senkinek se az életébe, pár napja láttam anyám hugának a kislányát aki most 3 éves, és van egy 12 éves huga, még nagyon kicsik a legkisebb megse született mikor engem elvittek, most látott először, mivel ennyire rossz a kapcsolatom a keresztanyámmal is, nincs más választásom csak az hogy ha itt hagyom őket, csak a két kislányt sajnálom, én nem szeretnék úgy elmenni hogy nem kérdezem meg őket arról hogy kíváncsiak-e rám, és szeretnének-e még látni valaha az életben

Örülnek nekem és annak ellenére hogy a kicsi először látott, mégis bújt hozzám

Egyedül nem tudom hogy mit mondjak neki, elmondjam egy ilyen idős kislánynak hogy mi az oka annak hogy el kell mennem, és csak akkor fog látni ha Ő szeretné?

(26 éves férfi)

2011. jún. 25. 21:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Én is olyanra gondolok hogy autó baleset, és meghalt az Ő felelőtlensége miatt valaki.. De ha tényleg nem kész akarva csinálta akkor azért a családjának is el kellene néznie.. :-( Ha viszont kész akarva ölt meg valakit, akkor megértem az Édesannyát is.. A világba nagyon sokszor van olyan hogy egy emberbe leforog hogy "megölöm ezt a szemetet" de mégsem öli meg!!

2011. jún. 26. 14:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Na, kérdező. Mondanál valami kis apró információt? Mert engem például személy szerint megöl a kíváncsiság.

A lányoknak pedig ne mondd, hogy miért mész el. A nagyobbnak add meg a telefonszámod, hogy ha találkozni szeretne veled hívjon és megoldjátok.

2011. jún. 26. 15:18
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem nem autóbaleset miatt történt a halála, hanem verekedésből adódó szövődménybe halt meg, a kórházban

Ha kíváncsiak vagytok erre itt néhányan, akkor annyit elég ha elmondok hogy egy nagyon súlyos összetűzés, volt közöttünk és egy óvatlan pillanatban a fejét érte valahol az ütés ezért agyrázkódás után találták nála a további problémákat

5 év az nem idő belátom, én büntetlen voltam, annak a férfinek voltak priuszai

Jó magaviselet miatt, rövidítették 6 évről 5 és fél évre a büntetésem

2011. jún. 26. 15:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha így jönnél haza a börtönből, és én lennék az anyukád, én szörnyen örülnék neked, és sütivel várnálak. Ha már eleve priuszai voltak, és alapból is csak 6 évet kaptál... Egyáltalán nem viselkednék így veled :) A tetkó pedig menő!

Az előző válaszban leírtam, mit mondj a lányoknak.

2011. jún. 27. 19:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 26 éves ifjú! Hogy "ennyi idősen" kezdhesz-e új életet? Ha azt írtad volna, hogy 68 vagy, akkor is azt mondanám, hogy persze, hogy kezdhetsz! Van élet a halál előtt.

A börtönt azért kaptad, mert valamit elkövettél, amit a törvény büntet. Leülted, tehét megbűnhődtél. Pont.

Anyád egy szörnyű némber, az anya nevet meg sem érdemeli. Nyílván nem vígasztal, de nagy valószínűségegl ő áll annak a hátterében, hogy te bűnöző lettél. Nem tudom, hogy a börtönben volt- elehetőséged pszichológushoz, de ha élni akarsz, akkor mielőbb ahgyd ott ezt a családt, anyádat különösen! Tudom, hogy nehéz, de muszáj. Ugynais, ha anyád ilyen ember, akkor addig fog nyomni negatív szeméttel, amíg újra elkövetsz valamit - nem kéne!

A kislányok megértik azt, hogy van valaki, ki szereti őket, de messze van. Ha te jó vagy hozzájuk, szereted őket, akkor a gyerekbe nagyon mélyen (tudatalatti szintig) bevésődik a szeret.

Menj és kezdj új életet! Keress meg egy jó szakembert, aki segíthet neked, keress munkát, és keress kacsolatokat! Előtted az egész élet!

2011. jún. 28. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!