Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves gyereket nem lehet...

16 éves gyereket nem lehet fogni suliidőbe se, de most a nyáron kész káosz van mit csinálhatok vele?

Figyelt kérdés

Hugomról van szó aki a hét minden 2. napján fél napokat nincs itthon du. elmegy itthonról és este 11kor jön

Olyannyira s*gg hogy nem is tudok vele mit kezdeni, az ideg szétcsap mikor kérdezem normálisan hogy kikkel voltál, ittatok valamit? Rögtön így válaszol, "mit érdekel az téged foglalkozz magaddal, inkább arról beszélj hogy mikor mész elfelé itthonról"

Most hogy muterék a nyár kezdetével többet dolgoznak így én felelek jóformán a házra meg hugomra, de amilyen idióta kitudja hova ment megint.

A telefonja ki van kapcsolva, elérni se lehet, én is mennék valamerre de így hogy még nincs itthon addig sehova

Végülis sz*rok bele, mondtam neki elrettentő példának a csavargást hogy nehogy úgyjárjon mint én amikor combon szúrt egy hapsi a járdán mikor elmentem mellette

Ezeknek a naív kis lányoknak mondhat bármit az ember, sose hallgatnak az idősebbre

20/F

2011. jún. 24. 22:48
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
77%
de addig te miért nem mész el,nincs kulcsa,vagy mi?
2011. jún. 24. 23:30
 12/39 A kérdező kommentje:

Igen ám de b*szik takarítani, csak amikor a hapsija jön akkor vágja össze gyorsan a szobát

Én 16 évesen 9ig voltam kint max, de az is lány miatt volt nem direkt időpocsékolásra, meg fiúnak nem kell megkötéseket kiadni

11óra az már nem az Ő idejük

2011. jún. 24. 23:32
 13/39 anonim ***** válasza:
58%
A fiúk később érnek :D
2011. jún. 24. 23:35
 14/39 A kérdező kommentje:

23.29

Erről szól hát persze, csak nem késő este mikor a városból egymaga jön haza, még ha a másik utcából átjön nem szólok semmit, ha neked lenne ilyen fejtörés hogyan is lehetne hatni egy 16 évesre mindjárt megváltozna a véleményed :)

Sokan nem látják át a dolog rossz oldalát, csak mindig a jót és emiatt semmi veszély érzetük nincs

2011. jún. 24. 23:36
 15/39 Furjadék* válasza:
87%

Hát ha a szüleinek i smegmondja, hogy Ő nem fog takarítani, akkor tényleg csak a kemény szankció a megoldás, neadj'iseten a pofon(ellenzem az erőszakot, de ha kell, akkor kell:/).Mertha ezt nemcsak neked mondja, hanem a szüleitekenk is, akkor itt bajok vannak.

Az előzőeknek:NEM az a legnagyobb baj, hogy este 11 kor ér haza, hanem az, hogy nem takarít, és nem mondja el hová megy, elérhetetetlen.Szövegértés egyes.

2011. jún. 24. 23:36
 16/39 anonim ***** válasza:
91%
Ő is biztos a barátjával (lehet) van az neki sem időpocsékolás :) Én pont ilyen voltam 16 évesen.
2011. jún. 24. 23:37
 17/39 A kérdező kommentje:
Kulcsa az van éppen, de itthon kell strázsálnom míg be nem lép az ajtón, máskülönben olyan nagy fejes ha tudja senki nincs itthon akkor abban a hitben van hogy Ő is kint lehet reggelig akár, ezért kell várni rá
2011. jún. 24. 23:38
 18/39 anonim ***** válasza:
67%
Ha majd egyszer kórházban köt ki talán tanulni fog belőle.
2011. jún. 24. 23:40
 19/39 anonim válasza:
43%
Majd faxán teherberakják azt majd tanul belőlle
2011. jún. 24. 23:40
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Ja értem,szóval sokat kell sétálnia kihalt területen? Hát biztos nem egyedül van, ott a mobilja is, ne aggódj, biztos hívna ha gáz lenne mondjuk vmi miatt egyedül kell hazajönnie.Az én időmbe még mobil se volt,volt hogy eltévedtünk a barátnőmmel,csak arra számíthattunk,hogy találunk valakit az utcán ,aki normális...,úgyhogy ne aggódj!
2011. jún. 24. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!