Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova mentek az idén nyaralni?...

Hova mentek az idén nyaralni? És ha nem miért nem?

Figyelt kérdés
Én elmegyek belföldre olcsóbban kijövök.. (Balatonra)
2011. jún. 24. 20:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Sehova,pénzhiány miatt! Talán még soha nem is voltam. Ja de egyszer a Balatonon.
2011. jún. 24. 21:09
 12/28 anonim ***** válasza:
Sehová, szintén pénzhiány miatt.
2011. jún. 24. 21:10
 13/28 Tubarózsa ***** válasza:

Balcsira megyünk max 2 napra sogoromékhoz párommal,

máshova nem mert nincs pénz. :(

üdv

21N

2011. jún. 24. 21:11
 14/28 anonim ***** válasza:
Még soha nem voltam nyaralni, és most sem jut rà.Helyesebben nem voltam, amióta férjhez mentem.
2011. jún. 24. 21:17
 15/28 anonim ***** válasza:
32%
Én tegnap jöttem haza 1 hetes Mallorcai(Spanyolország különálló szigete)nyaralásról, megyk 1 hétre párommal Balatonra és még 1 hétre a családdal(szintén Balatonra)
2011. jún. 24. 21:24
 16/28 anonim ***** válasza:

én már voltam egy hosszú hétvégét barátokkal a Balcsin. iszonyat nagy muri volt! :D

marha olcsón kihoztuk, mert az egyik lánynak van nyaralója, szóval csak némi rezsit meg a kajára a pénzt dobtuk össze. sütés-főzés-mosogatás :D meg jó sok fürdés, bulizás volt :D

jövő héten is leugrunk pár napra, nekünk ez a nyaralás. de ilyen jó társaságban többet ér, mintha a tengerpartra mentünk volna :)

2011. jún. 24. 21:26
 17/28 anonim ***** válasza:
Lassan 16 éve sehóvá,mert nincs rá pénz.Nyaralás nekem az,hogy barátokkal elmegyünk ide-oda,sátorozni,strandra,stb.
2011. jún. 24. 21:33
 18/28 anonim ***** válasza:

jah, meg anyum párjának van szintén a Balatonon egy vityillója, oda is megyünk az urammal egy hétvégére sztem.

meg amit még hoz az élet. ha hívnak valahova, és belefér a büdzsébe, akkor tuti nem mondok nemet. egyszer élünk :)

2011. jún. 24. 21:35
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Sehova, mert anyunak csak augusztusig van munkája. Teljesen ki van akadva, és abban a hitben él, hogy engem tényleg érdekel, hogy nem megyünk:D igazából mindig pénzpazarlásnak tartottam, hogy vagyok vele, hogy maximum 1 hét élmény nem ér annyi pénzt.: D Anyu ezt persze nem hiszi el.

13/L

2011. jún. 24. 21:43
 20/28 anonim ***** válasza:
73%

1 napra egy jobb fürdőhelyre. Kb.5K lesz, annyi még belefér.

A burzsoá rétegnek jó nyaralást! (Azért mert nem jutok el, még tudom hol van 'Majorka'...)

22N

2011. jún. 24. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!