Hova mentek az idén nyaralni? És ha nem miért nem?
Balcsira megyünk max 2 napra sogoromékhoz párommal,
máshova nem mert nincs pénz. :(
üdv
21N
én már voltam egy hosszú hétvégét barátokkal a Balcsin. iszonyat nagy muri volt! :D
marha olcsón kihoztuk, mert az egyik lánynak van nyaralója, szóval csak némi rezsit meg a kajára a pénzt dobtuk össze. sütés-főzés-mosogatás :D meg jó sok fürdés, bulizás volt :D
jövő héten is leugrunk pár napra, nekünk ez a nyaralás. de ilyen jó társaságban többet ér, mintha a tengerpartra mentünk volna :)
jah, meg anyum párjának van szintén a Balatonon egy vityillója, oda is megyünk az urammal egy hétvégére sztem.
meg amit még hoz az élet. ha hívnak valahova, és belefér a büdzsébe, akkor tuti nem mondok nemet. egyszer élünk :)
Sehova, mert anyunak csak augusztusig van munkája. Teljesen ki van akadva, és abban a hitben él, hogy engem tényleg érdekel, hogy nem megyünk:D igazából mindig pénzpazarlásnak tartottam, hogy vagyok vele, hogy maximum 1 hét élmény nem ér annyi pénzt.: D Anyu ezt persze nem hiszi el.
13/L
1 napra egy jobb fürdőhelyre. Kb.5K lesz, annyi még belefér.
A burzsoá rétegnek jó nyaralást! (Azért mert nem jutok el, még tudom hol van 'Majorka'...)
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!