Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok már igazán boldogak...

Voltatok már igazán boldogak életetekben?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi/ki váltotta ki és mennyi ideig tartott?
2011. jún. 23. 17:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%
Igazán: a gyerekeimmel, születésüktől kezdve mindig :)
2011. jún. 23. 20:59
 12/23 anonim ***** válasza:

Igen,eddig ketszer sirtam oromomben,egyszer mikor a parommal a 6,honapot betoltottuk,mai napig nem ertem miert volt ez olyan fontos,egy szivecsket adtunk egymasnak es mindketten bogtunk(utolag visszagondolva vicces lehetett).

Masodszor a szuloagyon mikor megpillantottam a lanyom,fantasztikus erzes volt.

2011. jún. 24. 08:05
 13/23 anonim ***** válasza:
Éppen ma beszélgettünk erről a férjemmel és sok-sok boldogságot okozó élmények mellett (esküvő, nászút, Párizs...) a legeslegboldogabb az volt amikor a kislányunk megszületett és szülés után az első hármasban töltött óra a szülőszobán. Na, az leírhatatlan élmény volt és persze a boldogság most is tart:D
2011. jún. 25. 12:45
 14/23 anonim ***** válasza:
nem igazán voltam... :( max néha pár óráig érzem magam felhőtlenül, de mindig jön valami, mindig olyan hamar elmúlik:(
2011. jún. 25. 13:48
 15/23 anonim ***** válasza:

Igen, persze.

- gyerekkoromban és később is a nagyszüleimnél,

- bármikor, ha elutazhattam valahova,

- szakmai sikerek elérésekor,

- amikor a párommal összejöttem,

- amikor meglett az elveszett macskám,

- minden nap, ha hozzám bújik valamelyikük :)

- barátaim társaságában,

- egy-egy jó koncerten,

stb. stb.

2011. jún. 25. 16:37
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokszor voltam/vagyok boldog, mert minden apróságnak képes vagyok örülni. Példák következnek az életemből:

- Amikor anyukám hazaér a munkából, és átöleljük egymást.

- Amikor kimegyek az udvarra, és látom a gyönyörű tájat.

- Amikor a kutyám fel-alá futkározik örömében.

- Amikor láthatom a szerelmemet.

- Amikor meglephetek valakit, és a meglepett személy szemében látom az örömöt, amit én okoztam.

- Amikor a nagyikám 3 szál virágtól elolvad és pityeregni kezd örömében.

- Amikor a 85 éves nagypapám nevet és viccelődik.

2011. jún. 25. 16:52
 17/23 anonim ***** válasza:

én egyszer voltam igazán boldog, 17 éves koromban nyáron.

nem volt semmi különleges akkor, csak egy napot eltöltöttem a természetben, zenét hallgattam, meg elvoltam.

ezt így többször megismételten, és azokon a napokon úgy éreztem, h minden tökéletes.

aztán sajnos minden elromlott :/

20/L

2011. jún. 25. 17:27
 18/23 anonim ***** válasza:
Mikor megkért a mostani párom,hogy legyek a barátnője(ezelőtt 5 évvel),mikor meglett az érettségim,és a legboldogabb akkor lehetnék,ha már külön élhetnénk a párommal a szüleitől!!!
2011. jún. 25. 17:34
 19/23 anonim ***** válasza:
Ez relatív, mindenkinek más. Személyes véleményem szerint mindenkinek annak kéne lenni. Kaptunk egy lehetőséget az életre, ennek már önmagában elégnek kellene lenni rá. Bármit megtehetünk amit szeretnénk, minden rajtunk múlik. Többen is osztják ezt a véleményt itt úgy látom. :) Nem csak a nagy dolgoknak kell örülni. Lehet a legkisebb dolgoknak is. Elgondolkodtató néha hogy minden itt van körülütünk, de nem élünk vele, nem törődünk vele. Nem szabad egy percet sem eldobni magunktól!
2011. jún. 25. 17:47
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem a boldogsag nehany percig tart csupan. Sokszoor nehany percig, ez a jo hir. Ilyenben rengetegszer volt reszem, hetkoznapokban is, pl ha a baratnommel kibeszeltuk magunkat, vagy ha dicsertek. Ez mind boldogsag. Ami az en szememben "kirobbano" boldogsag, az az eskuvo, baba szuletese, ilyenben meg nem volt reszem, de ami kesik nem mulik. :)
2011. jún. 25. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!