Van kedvenc nagyszülőd? Ha igen, akkor melyik és miért?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 16:26
1/7 napietus válasza:
nekem már csak egy nagymamám él, így egyértelmű...de régen, amíg mind a négyen éltek, mindannyiukat egyformán szerettem, nem volt "kedvencem".
29/N
2/7 anonim válasza:
én ha élnek ha nem mindig is szeretni fogom és szeretem is ugyanúgy mindet mert megérdemlik de nagyon.....
3/7 anonim válasza:
Az anyukám felöli nagymamám és nagypapám. Viszont sajnos a nagypapám már nem él :( Apám felöli nagyapám meg gyökér, csakúgy mint apám. Már 6 éve nem is láttam.
4/7 anonim válasza:
Nekem csak egy nagyszülőm él, a többiek születésem előtt meghaltak. Ha ismerhettem volna őket, szerintem akkor is ez az egy lenne a legkedvesebb, mivel a többiek nem vetették meg az alkoholt és a bántalmazást..
5/7 anonim válasza:
Én csak az egyik nagymamámat ismerem, a többi nagyszülő nem volt ránk kíváncsi. Mostmár csak a két nagymamám él, de a másikkal még mindig csak annyira tartjuk a kapcsolatot, hogy köszönünk neki. Én ha egyedül találkoznék vele, meg sem ismerném. Tehát egyértelmű melyik a kedvencem...
6/7 anonim válasza:
anyai nagymamám,mert mindent megtudok vele beszélni,mindent megtudok osztani,tanácsot ad,fedezz anyuék előtt,ha kell kisegit.az apai nagymamámat szinte alig látom nem annyira jó a kapcsolatunk inkább közömbös,semmit nem szoktunk megbeszélni,csak a szokásos jopofizás...
már egyik nagypapám se él:(
17/F
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Aki még nem írt, de olvassa, az írjon! :)
2011. jún. 24. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!