Szulok! Megengednetek, hogy 18 eves lanyotoknak egy 30 eves baratja legyen?
Ne viccelj már, hogy gondoltad az eltiltást? Ugyanis a lányod már felnőtt. Jogában áll választani, neked pedig nem áll jogodban felülbírálni az ő választását.
Én 18 voltam, mikor megismerkedtem a férjemmel, aki akkor volt 30 éves. 20 éves voltam, mikor megkérte a kezem, és 22 mikor összeházasodtunk. Azóta eltelt egy év..Én vagyok most 23, ő pedig 35.
Az én anyukám soha nem szólt bele, hogy kit választok páromnak. Természetesen leült velem beszélgetni, hogy biztos vagyok e abban, hogy tényleg komolyan gondol e a dolgokat egy nálam 12 évvel idősebb férfival.. Még azt is megkérdezte, hogy biztos nem szeretnék e egy fiatalabb srácot, hogy nem lenne e jobb? Én pedig erre csak annyit mondtam, hogy bízzon bennem, és hogy nem szeretnék senki mást. Onnantól kezdve soha többé nem hozva fel a dolgot Elfogadta a döntésem, és örül, hogy boldog vagyok!
Most olvastam végig a kommenteket! Anyukámat egyáltalán nem zavarta, hogy a szájukra vettek az emberek. Mi is egy elég kis városban lakunk, s igen, elkezdtek rólam beszélni elég sokan.. Főleg a szomszédok. Letámadták anyukám hülyébbnél hülyébb kérdésekkel, hogy pl miért engedi nekem, hogy egy ennyivel idősebb pasival legyek együtt? Meg az arcába vágtak olyasmit, hogy biztos elrontott valamit a nevelésemben... Anyu persze nem foglalkozott velük... S most meg eszik a szomszédok a kefét, hogy anno így beszéltek, most meg már felesége vagyok a férfinak és babát várunk...
Senki még annyit se mond, hogy "gratulálunk" sunyin behúzzák fülüket farkukat, s inkább elharapják a nyelvüket, mintsem hogy bocsánatot kérjenek a rosszindulatú vádaskodásaikért.
Az én szüleim között 11 év a korkülönbség, és valamiért én sem a velem egyidős fiúkkal barátkoztam, de én ezt szerencsésebbnek tartom mint amikor egyidős a házaspár, a nők sajnos általában gyorsabban megöregednek.
Én is már férjnél vagyok aki 9 évvel idősebb nálam és ez nekünk így pont megfelel, minden szempontból jól kiegészítjük egymást:)
Szóval én pártolom a nagyobb korkülönbséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!