Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokszor néz, és hozzám is ér...

Sokszor néz, és hozzám is ér néha a kolis nevelő! Nagyon kellemetlen. Mit csináljak? Help!

Figyelt kérdés
Idén végeztem a 9.-et a keriben. Tesiből mentve vagyok, térdműtét miatt. Ilyenkor a koleszban kell lennem tanulni, mert nem jók a jegyeim. A nevelői szoba szemben van a miénkel, és ha nyitva az ajtóm látom, hogy néz az a tanár. Ha becsukom az ajtót bejön, kérdez valamit, esetleg a vállamra vagy derekamra rakja a kezét. Meg olyanokat is mond, amivel zavarba hoz, pl. hogy mennyivel fejlettebb vagyok a többi lánynál, volt -e már barátom stb. És mindig csak ha kettesben vagyunk! Már mondtam hagyja ezeket, de csak nevet. Meg a csajok is mondták, h. furán viselkedik velem. Se a tanároknak, se apuéknak nem merek szólni, mert félek én húzom a rövidebbet! Utálom a kolit, és otthon nem tudják mért nem szeretnék visszamenni. Na most mit csináljak? Légyszi segítsetek!
2011. jún. 22. 19:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%

Ezt ti csináljátok magatoknak. Ezért kell tükörben fényképezni magatokat úgy, hogy a fél melletek kilátszik, és feltenni internetes oldalakra? Provokáljátok az embereket.

És ezért kell a diszkóban mimiszoknyába enni, mintha az útszélről jöttetek volna?

Divat az, hogy 13 évesek már teherbe esnek.

A Kollégiumokba mi megy: Drog, pia, szex. Ez ott az élet.

2011. jún. 22. 23:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, és honnan veszed, hogy a kérdező is ilyen? Általánosításból csillagos 5-ös.
2011. jún. 22. 23:26
 13/17 anonim ***** válasza:
22%

Mert mind ilyenek a fiatalok. Kivétel nincs. Aki megveri a tanűrját, az megveri otthon a szüleit is.

Csak az XD és társai, meg a puxi-muxi-talcsiii-oxcsii, nám tudom, nám káll beszédek. Mintha nem is magyarul beszélnének.

Kényesek.

2011. jún. 23. 01:51
 14/17 anonim ***** válasza:
45%

Igaza van az előttem szólónak. Ami volt a tv-ben, hogy úgy leitatták a fiatal kollégistát a társai, hogy belehalt, képzelem mi megy ott a kollégiumokba. Az, mint az amerikai egyetemeken.

Ti azt hiszitek, csak a tietek a világ.

2011. jún. 23. 01:56
 15/17 anonim ***** válasza:

vagy tökön rúgod, és amíg összegörnyed még rátérdelhetsz az orrára,

vagy szólsz az igazgatónak, vagy a szüleidnek

vagy nem csinálsz semmit csak nyarvogsz mert "jaj nem merek szólni" hát akkor hagyd, hagyd tapizzon tovább. itt az idő, hogy a sarkadra állj, annyi perverz van a világon ideje megtanulni megvédeni magad. ez nem az első eset lesz ám.

2011. jún. 23. 09:05
 16/17 anonim ***** válasza:
ÉN is voltam kolis és nálunk a lányoknak női nevelőtanára volt, nekem is. Nem írtad hogy a tiéd nő vagy férfi?
2011. jún. 23. 09:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Leszbikus az áldozat?? Hiszen tini. Ez is divat a fiataloknál.
2011. jún. 24. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!