Miért olyan nagy baj, hogy szeretnék 1-2 hónapot itthon tölteni?
Év elején államvizsgáztam, utána kaptam egy alkalmi munkát, ami még most is tart.
A lényeg az, hogy szeretnék nyelvvizsgákra készülni, amik diplomához kellenek. 2 felsőfokú vizsgáról van szó, úgyhogy elég sokat kellene tanulni. Munka mellett egyszerűen nem bírok erre koncentrálni.
Plusz még szeretném folytatni az autósulit is.
Többek között ezért is szeretnék kilépni a munkahelyemről (ahol amúgy sem akartam sokáig maradni, mivel rossz feltételek mellett dolgozom).
Anyukám emiatt eléggé haragszik, nagyon nem díjazza ezt a tervemet...
Az ő felfogásába ez nem fér bele, és/vagy nem akarja ezt finanszírozni. De ha az anyagi oldalát a dolognak állni tudod (értsd: van egy-két hónapra elegendő félretett pénzed), akkor nem hinném, hogy problémázna.
Egyébként én, habár az államvizsga csak egy év múlva lesz, biztosan nem fogok ezen a nyáron dolgozni. Semmi problémát nem csináltak ebből.
Szia!
az nem lehet esetleg, hogy Anyukád azért kevésbé megértő, mert az ő életében más volt a fontossági sorrend, mások kerültek előtérbe, mint a te életedben?
szerintem egyszerűen arról van szó, hogy ő másképp csinálná, ha a helyedben lenne. De mivel nincs a helyedben, ezért te állítod fel a sorrendet és te döntöd el, mit csinálsz. Lehet, hogy most nem díjazza az ötletedet, de ez nem jelenti azt hogy baj, ha nyáron a tanulásra koncentrálsz munka helyett. Meglesz az eredménye és ennek ő is örülni fog, ebben biztos vagyok:) Sok sikert!
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!