Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem azt kaptam szülinapomra...

Ifj Szirbek Tamás kérdése:

Ha nem azt kaptam szülinapomra amit szerettem volna akkor mit kéne csinálnom? Szüleimnek félek elmondani mert lehet hogy rosszul fog esni nekik.

Figyelt kérdés
Egy kosárlabdát kaptam de, én egy telefont szerettem volna (Samsung Monte)
2011. jún. 22. 11:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Sztem inkább ne szólj semmit, csak célozgass szorgalmasan arra, hogy szeretnéd a telefont, hátha megkapod karácsonyra. Egyébként sem illik nyavalyogni ajándék miatt, hacsak nem vmi nagyon gáz cucc (úgy értem, amiből látszik, hogy csak le akartak tudni... bor másnak a nevével stb :P). Lehet, hogy nem is tudtk, hogy te arra vágysz...
2011. jún. 22. 14:42
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha igényeid vannak, dolgozz meg értük. A samsung monte című telefon biztosítása a gyerek részére kuurvára nem tartozik egy szülő kötelességei közé. Ha ilyen elkényeztetett maradsz, rengeteg fájdalom fog még érni az életben.
2011. jún. 22. 14:44
 23/23 anonim ***** válasza:
Vagy legközelebb pénzt kérsz, adnak amennyit rád tudnak szánni, összegyűjtöd és veszel egy telefont.
2011. jún. 22. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!