Csajok! Mit szólnátok ahhoz, ha a pasitok úgy beszélgetne mindenféle lánnyal, hogy "puszi, szeretelek, hiányzol, imádlak"?
Jaaaaj, előző vagyok én 37 vagyok, ez most szíven ütött, hogy vén liba. :) Na ez csak vicc.
Nem normális egyik sem, lehet, hogy van köztük valami, mert ilyet csak olyan ír, mond a másiknak, aki érez iránta valamit és ez nem puszta barátság.
Nem zavarna.
Nekem van egy férfi ismerősöm, akivel nagyon jóban vagyunk, egy kórházban feküdtünk és annyit hülyültünk, röhögtünk, hogy már összeadtak minket, azóta ő a férjem. Páromat nem zavarja.
De ez sok mindentől függ, hogy hogy adja elő, mennyire gondolja komolyan, stb.
amit ennyire nyíltan csinál az ember, az nem lehet komoly. vagy tényleg ennyire idióta, h lebuktatja magát.
ha én meg akarnám csalni a páromat, akkor nem ilyen hülyeségekkel kelteném a gyanút, az tuti.
a lényeg pont az, amiről nem beszélnek. ez még eddig nem tűnt fel nektek????
Ha ilyen lenne, nem lenne a pasim, de még a haverom sem.
Hiszek a fiú-lány barátságban, és nem zavarna, ha lenne lány haverja/barátja, de akit én szeretek, akár csak haverként, az legyen férfi, ne egy nyálgép. A 15 éves osztálytársaimnál is kiaksdok ezen a 3 puszi, "imádlak, szeri" hülyeségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!