Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Mit szólnátok ahhoz,...

Csajok! Mit szólnátok ahhoz, ha a pasitok úgy beszélgetne mindenféle lánnyal, hogy "puszi, szeretelek, hiányzol, imádlak"?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 10:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ja, szerintem is nem normális. A pasi 23 éves, és egy 34 éves liba is ugyanezt irogatja neki vissza, holott férje van. Beteg a vén liba szerintetek? Szerintem az
2011. jún. 22. 11:36
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

Jaaaaj, előző vagyok én 37 vagyok, ez most szíven ütött, hogy vén liba. :) Na ez csak vicc.

Nem normális egyik sem, lehet, hogy van köztük valami, mert ilyet csak olyan ír, mond a másiknak, aki érez iránta valamit és ez nem puszta barátság.

2011. jún. 22. 11:39
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Elküldeném a halál f*szára!
2011. jún. 22. 12:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
azt, hogy egy idióta... azt mondja más csajoknak hogy "imádlak, szeretlek"? hát ez durva...én nem tűrném.
2011. jún. 22. 12:38
 15/18 anonim ***** válasza:
50%

Nem zavarna.

Nekem van egy férfi ismerősöm, akivel nagyon jóban vagyunk, egy kórházban feküdtünk és annyit hülyültünk, röhögtünk, hogy már összeadtak minket, azóta ő a férjem. Páromat nem zavarja.

De ez sok mindentől függ, hogy hogy adja elő, mennyire gondolja komolyan, stb.

2011. jún. 22. 14:04
 16/18 anonim ***** válasza:
43%

amit ennyire nyíltan csinál az ember, az nem lehet komoly. vagy tényleg ennyire idióta, h lebuktatja magát.

ha én meg akarnám csalni a páromat, akkor nem ilyen hülyeségekkel kelteném a gyanút, az tuti.

a lényeg pont az, amiről nem beszélnek. ez még eddig nem tűnt fel nektek????

2011. jún. 22. 14:14
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Eleve ilyen pasival nem járnék. Lehet azt látni előre, ha ilyen mézesmázosan beszél. Nekem ez unszimpatikus.
2011. jún. 22. 19:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha ilyen lenne, nem lenne a pasim, de még a haverom sem.

Hiszek a fiú-lány barátságban, és nem zavarna, ha lenne lány haverja/barátja, de akit én szeretek, akár csak haverként, az legyen férfi, ne egy nyálgép. A 15 éves osztálytársaimnál is kiaksdok ezen a 3 puszi, "imádlak, szeri" hülyeségen.

2012. ápr. 8. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!