Akinek van idősebb fiútestvére, milyen a kapcsolata vele?
Nekem van egy bátyám, 4 év van köztünk. Mindig veszekedtünk mindenen, de jól elvoltunk attól, mindig játszottunk együtt (gyerekként), meg minden. Egy időszakban folyton csak a veszekedés, megbántás ment, most meg olyan semmilyen a kapcsolat köztünk. Elvagyunk egymás mellett, de nem érzem azt az igazi báty-húg kapcsot köztünk. A nővéremmel bezzeg nagyon jól elvan. (Ő 6 évvel idősebb tőlem, és vele én is nagyon jóban vagyok.)
Más is van így ezzel? Vagy nektek jobb a kapcsolatotok?
A batyam 3 evvel idosebb nalam. Gyerekkent mi is okorkodtunk, jatszottunk egyutt rengeteget, meg persze csufolodtunk egymassal:-) Kamaszkent aztan volt koztunk egy tavolsag. Persze nem voltunk rosszban, vagy ilyesmi, csak termeszetre nagyon kulonbozoek vagyunk. Igy kulonbozoen szorakoztunk, kulon tarsasagba jartunk, stb. Aztan ez rendezodott mikor nagyobbak lettunk, sokat segitett nekem pl. vizsgaknal, stb. Most, hogy mindketten 30 felett vagyunk, jo a kapcsolatunk nagyon. Rendszeresen beszelunk, pedig nagyon tavol lakunk egymastol, tudom, hogy mindig szamithatok ra es o is ram, nincs olyan, amit meg ne tennenk a masikert, ha szukseges. Nagyon jo erzes:-)
Nem lehet, hogy mindkettotok ugy latja a masikat, hogy "minek menjek oda hozza jol elvan nelkulem is"? Aztan kozben lehet, hogy vkinek meg kene probalni kozeledni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!