2 évet várni egy lányra akivel 1 évben párszor találkozhatsz? Van esélye dolognak a továbbiakban?
Az a pár találka azt jelenti hogy talán egy évben 2-szer!
A kapcsolat alapban így indul akkor van értelme??Ha már alapjáraton távkapcsolatban indul?
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:36
Az igazat mond!Amúgy is kapsz igent csak az igazat mond!
Ez komoly kérdés?
ÉS az alatt a 2 év alatt te éled az életed meg ő is. Pasiztok, csajoztok ő tanul aztán 2 év mulva meg oda költözik hozzád?
Hát nekem meg se fordulna a fejembe, hogy megéri-e mert alap, hogy nem kezdenék bele egy ilyen dologba. Minek!
Távkapcsba ki se derül, hogy passzoltok-e hogy tudtok-e együtt élni. (Én alapba a távkapcsba se hiszek, de ez most mind1)
Csak neten tartjátok a kapcsot vagy telon vagy ahogy akarjátok aztán azt hiszitek minden happy.
2 év után, (amit szerintem ugyse bírnátok ki, de azért tegyük fel) kiköltözik aztán akkor kezdtek ténylegesen megismerni egymás kiderül hogy ez nem ok.
Te meg kidobtál 2 évet az életedből!
Ez a véleményem!
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:38
Azért mert én külföldön élek.Ő pedig még tanul és kb 1000 km-re van tőlem!Csupán ezért sajnos....
Én 28 ő 24.
Kb 3 hónapja ismerem.
Régen is volt ilyen!Volt hogy nem látták a párjukat mert katona volt 2,5-3 évig.
Ha valakiben szerelmes leszel akkor nem tudod azt mondani hogy nem én így gondolom,mert nem tudod azt mondani hogy jó akkor én holnaptól nem leszek szerelmes.Ez nem így működik!
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:43
De azt érzem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!