Erre kiakadnál? Voltunk vasárnap ebédelni családtagoknál. Én kimentem beszélgetni és a férjem mondta szüleim hogy tervezgetjük a babát.
Már bocsánat, de nem teljesen mindegy, hogy hány éves a kérdező?
Én kiakadnék. Volt egy ilyen barátom, aki a szüleimet akarta felhasználni, hogy megváltoztassa az akaratomat. Ezt elítélem. Kettőtök dolga. Én biztosan megmondanám a férjemnek a véleményemet, hogy hogyan hozhatott engem ilyen helyzetbe. (mivel előtte ezt már megbeszéltétek)
Tényleg van ok a haragra, hogy a családdal akar befolyásolni, de az eddig nem derült ki számomra (lehet nem voltam alapos) hogy Te szeretnél-e gyerkőcöt valamikor, mert ha nem, akkor felesleges halogatni, meg reményt táplálni.
Nem mindenkinek kell gyereket vállalni, főleg manapság, ahol ilyen ,,pénzhiány" van, de ezt tudatni kell a másikkal.
Sok sikert.
a kérdező akar gyereket csak nem ebben a szent pillanatban és ezt megmondta a férjének is,de ő a családdal próbál nyomást gyakorolni rá
aljas dolog volt tőle,de nem kell kiakadni csak elmagyarázni,hogy most még nem.pont.
mi az hogy nem akarsz gyereket? az élet nem kívánságműsor!
FAJFENNTARTÁS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!