Az ciki ha kivertem a fogát az unokatestvéremnek?
Figyelt kérdés
Ő 12 éves én 19 vagyok, itt voltak nálunk és nagyon nem bírt magával.Egyfolytában szórakozott velem. Amíg kicsi volt, nagyon jó viszonyban voltunk, előfordult az is, hogy én fürdettem. Most viszont hiába szóltam rá, nem vette észre magát.Aztán elszakadt a cérna, és pofon vágtam, de nem erősen, és kiesett a foga.2011. jún. 20. 18:20
21/24 anonim válasza:
én 14 évesen húztam ki az utolsó tejfogamat és ismerek olyan embert is akinek 21 éves kora ellenére még mindig van 1 hátsó tejfoga.szal ne általánosítsunk a fogzással kapcsoltaban is.
23/24 anonim válasza:
A "fogát" a kiírás után órákkal jelent meg a kérdésben ;)
Az utolsó tejfog pedig átlag 10-12 éves korban esik ki, bár ezek inkább hátsó fogak szoktak lenni, azt meg nehéz kiverni.
24/24 anonim válasza:
Ez a kérdés vagy kamu vagy igazán válaszolhatna a kérdező h milyen fogat ütött ki mert, 2 oldalon keresztül ezen megya vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!