Ugrottatok már így a karjaiba valakinek?
Figyelt kérdés
vigyázat! nagyon megható!
nekem több éve nem hagyták el könnyek a szemeimet, erre jött ez a videó:)
http://www.youtube.com/watch?v=3PhEXVx5KO0&feature=player_em..
2011. jún. 20. 14:37
1/37 anonim válasza:
még senkinek :) ám téll.megható
2/37 anonim válasza:
Én igen. Anyukám külföldön dolgozik, 3-4 havonta jár haza, és kb. igy szoktam a nyakába ugrani:) Ezen a videón egyébként én is elbőgtem magam:(
21/L
4/37 anonim válasza:
én nem vagyok érzéketlen, de ezen a videón miért sír mindenki ?:O
5/37 anonim válasza:
én igen. fél évig epekedtem titokban egy fiú után-volt barátnője-aztán egy nap elém állt h fél éve epekedik utánam szerelmes belém, szakított a lánnyal! na ott a nyakába ugrottam! :)
6/37 anonim válasza:
hát miért sir mindenki???Mert megható :D
7/37 anonim válasza:
Nagyon szép! :))) Köszi, hogy megmutattad! :)
8/37 anonim válasza:
én nem vagyok érzéketlen, de ezen a videón miért sír mindenki ?:O
Mert szép, őszinte emberi érzéseket mutat meg. Engem főleg a kisgyerekek hatottak meg, annyira őszinte, tiszta érzelmeik vannak, semmi megjátszás, semmi színészkedés...:)
9/37 anonim válasza:
Nem, de van valaki, akinek minden találkozáskor a nyakába tudnék így ugrani. Egyszer úgyis megteszem!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!