Anyám 50. szülinapi bulija. Hogyan csináljuk meglepire és mit vegyünk? Tippek?
jövőhét 7végén ünnepeljük.
apuval kitaláltuk hogy meglepetés buli lesz, elhivjuk a rokonokat, gondoltunk sütögetésre, bográcsozásra, zenére, esetleg táncra.... gondoltam veszek lufikat, meg csinálok vodkás görögdinnyét:P Meg rendelünk tortát, virág alakut, mert virágfüggő
VALAKINEK MÉG TIPP, KAJÁRA VAGY DISZLETRE?:)
Szerintem megfogtad a lényeget, én ehhez már nem adnék semmit. Lesz zene, tánc, kaja, pia, szerintem minden megvan ami kell.
De ha mindenképp valami tutit akarsz akkor csinálj házi fagylaltot szárazjéggel. Látványos és nagyon finom.
köszi:)
de mi lesz ha ellaposodik a hangulat, és mindenki pepunnyad?:(((
Az 50 szál vörös rózsa, vagy szegfű egy virágkosárban, az asztal közepére helyezve! Szomszédasszonyom kapott igaz, hogy 80 szállal, de olyan ügyenes megcsinálták a virágüzletben, felfelé nyúlóra és nem elsősorban szétterülőre. Valami csodálatos volt!
Ha csak a családtagok, közeli rokonok, ill. az ő barátai, barátnői vannak jelen, akkor szerintem nem fog a hangulat ellaposodni, ill. (remélhetőleg) senki sem fog botrányosan viselkedni.
Úgy kell a programot szervezni, hogy ne az ivás legyen a fő cél, hanem a mama ünneplése!!! (Aki mégis túlissza magát, azt szépen, csendben haza lehet vinni, vagy küldeni)
Sárgadinnye-desszert:
A sárgadinnyét megmosod, félbevágod, a belét ki. Vanília pudinggal megtöltöd, a tetejére tejszín magasra púpozva. Hűtve tálalni!! Nyam-nyam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!