Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá apukámat? :O:O

Hogy vegyem rá apukámat? :O:O

Figyelt kérdés
Apukámat aki elég mogorva és magába fordulós ember, őt szeretném rávenni arra h a barátom nálunk aludhasson, töbször aludtam én már náluk, de ő még sosem, anyukám meg is engedte , apa még nem, azt mondja kicsi vagyok stb... de én ott aludhatok ahhoz nem vagyok kicsi?:O na mindegy, őt nehéz rábeszélni erre, ötletek??:O:O
2011. jún. 17. 21:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Elég keserűen beszélsz apukádról, valami más probléma is van vele? Kétlem, hogy "azért mert ő nem boldog" ne akarná, hogy te az legyél.

Amúgy mennyire ismeri a barátodat? Lehetne, hogy először csak megismerkednek, nem rögtön ottalvás. Egy délutánra átmegy, esetleg egy vacsi, ha van kistesó, közösen játszhattok is valamit, anyukád talán nyitottabb. Hátha rájön, hogy nem is rossz srác, és megkedveli. Amúgy ez érdekes, én nem is nagyon vágyom rá, hogy valaha is itt aludjon majd a barátom. Ebben a házban én kislány vagyok.. megértem az "ilyen" szülőket, nem is akarom őket próba elé állítani, és én is kínosan érezném magam.

2011. jún. 17. 22:12
 12/19 anonim ***** válasza:

Én magamból indulok ki: én nem örülök annak, ha valaki vendég alszik a házamban, mert akármilyen jó barát, vagy szeretett családtag (pl. anyám), akkor is jobban vissza kell agam fognom, és kerülgetnem kell. Felborul az egész kialakult rend. (Sajnos nincs külön vendég lakrészem saját fürdőszobával és WC-vel!)

Gondolom apád se akar senki idegent kerülgetni a házában.

2011. jún. 17. 22:14
 13/19 A kérdező kommentje:
ő nem vendég már, egy éve jár hozzánk, apa soha nem ugy vselkedett mint egy igazi apa, anya volt az mindig aki törödik velünk : (
2011. jún. 17. 22:19
 14/19 anonim ***** válasza:

Azzal nekem sincs gondom, ha valaki vendégségbe jön, de este menjen haza. Én se szeretek idegen helyen éjszakázni!

:)

2011. jún. 17. 22:24
 15/19 anonim ***** válasza:
a 21-L vagyok jelenleg mi is távkapcsolatban élünk, akkor megyek mikor az időm és az egyetem, energiám engedi. Nem fogom felborítani anyukámék megszokott házirendjét... Azt sem tudom mióta vagytok együtt, viszont lehet nem is feltétlenül dobna fel a dolog, hogy 17 évesen a lányom bárkit is haza hozzon itt ott-alvásra. Pedig nem vagyok konzervatív, sem idős...na de ez egy másik téma, nem akarok OFF-olni...
2011. jún. 17. 22:28
 16/19 anonim ***** válasza:
* itt nélkül
2011. jún. 17. 22:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem értem mit kell ezen ennyit problémázni, miért kell már kamaszon oylan kapcsolatot élni mint ha össze lennétek költözve? Nem a világ vége, ha valakik nem aludhatnak együtt, azért mert ez manapság divat, régen bizony kibírták. Majd aludhatok együtt később. Ő az apád, tiszteld meg azzal, hogy tiszteletben tartod a döntését, ez az ő háza, ő úgy látszik nem akar tudomást venni arról, hogy a kislánya egy idegen fiút a házba hozzon. örülj neki, hogy te mehetsz a barátodékhoz, másnak ennyit sem engednek. De nem sokára 18 vagy onnantól kezdve oda mehetsz ahova jó esik, és azzal alszol akivel jól esik.
2011. jún. 18. 00:51
 18/19 A kérdező kommentje:

de nem...

1: ő nem idegen, már elég régota vagyunk együtt ismerik jol.

2: ha 18 leszek se csinálhatok amit akarok, mert apa nem fog engedni, amig ott lakok addig nem.

3: fontos hogy együtt aludhassunk, bár ti ezt nem érthetitek,de nagyon rossz , mert időhöz van kötve, hisz a vonat 6 kor megy, tovább nem tud maradni, mert több vonat nincs. nem megoldható. 2 órára átjönni hozzánk, az elég kevés -.-

2011. jún. 18. 10:13
 19/19 anonim ***** válasza:

"fontos hogy együtt aludhassunk, bár ti ezt nem érthetitek,de nagyon rossz , mert időhöz van kötve, hisz a vonat 6 kor megy, tovább nem tud maradni, mert több vonat nincs. nem megoldható. 2 órára átjönni hozzánk, az elég kevés -.-"

Szia! Egyik korábbi válaszadó vagyok. Hidd el tudom, és szerintem mások is tudják, hogy miről beszélsz és hogy "mennyire rossz". Én 16 évesen ismertem meg a páromat (majdnem 17)...úgyhogy gondolhatod...semmi sem ment szaporán. Mondjuk mi nem is siettünk a dolgokkal, az első együtt töltött éjszakánk 18 évesen volt (egyikünk szüleinél sem...). Egyrészt nem engedték, másrészt meg nem is nagyon követelőztünk a szülőknél, sem a párom, sem én. Jelenleg 21 vagyok és még most sem aludtam egyszer sem a pároméknál, amikor a szülők otthon voltak. Egyrészt nem szeretnék pizsiben összefutni, a házigatyában levő apósommal, másrészt tudom, hogy bármennyi ideje vagyunk együtt azért valamennyire feszélyezve érzik magukat ha ott vagyok...és ezt tiszteletben is tartom. Nálunk pedig két szoba van, tesómmal lakom (mikor épp otthon vagyok) így szintén nem kivitelezhető a dolog...

Viszont, mikor eléggé felnőttünk a dologhoz, albérletbe költöztünk, mikor megyünk egymáshoz senki senkit nem feszélyez. (más más városban élünk jelenleg).

Most megyek haza mindjárt szünetre, de nem valószínű, hogy fogok a pároméknál aludni, egyszerűen én így érzem helyesnek. (Amúgy itt megjegyzem, hogyha nagyon modern, ultra laza szülei lennének akkor talán aludnék náluk, de így...nem)

Egyébként nem lennék feldobva, hogy a 17 éves lányom haza hozza a barátját együtt-alvás céljából. Egyrészt korai, másrészt nem is vagytok olyan rég együtt...

Ha visszanézek egyáltalán nem bánom, hogy így alakult, hogy tizenévesen nem járkáltunk egymáshoz aludni, mindennek megvan az ideje, mint a szalmakalapnak:)

21-L

2011. jún. 18. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!