Akkor ez most hogy is van? Többi lennt! Érdekes lesz!
Én azt veszem észre hogy a legtöbb nő szidja a férfiakat ahogy ezen az oldalon is lehet látni egy csomó ilyen kérdést és tapasztalom az életben is hogy jaj ezek a bunkó férfiak és még sorolhatnám a hasonló szép jelzőket és mindenkit egy kalap alá vesznek és hogy a férfiak nem tudnak kedvesen lenni.Érdekes módon azzal senki nem foglalkozik hogy mondjuk van egy normális férfi vagy srác aki mondjuk udvarol egy lánynak és a tenyerén hordozza,de a végén általában az ilyen srácok férfiak mindig a rövidebbet húzzák mert le vannak papucsozva és a végén szépen el vannak küldve.
Tehát a kérdésem az lenne tulajdonképpen hogy akkor mi a jó?Ha kedves egy férfi akkor már papucsnak van titulálva és már annyira nem vonzó és érdekes egy idő után,ha viszont kicsit machos vagy belevalóbb az illető akkor meg már bunkó nagy arcú beképzelt.
Akkor most a nőknek,hölgyeknek mi is a jó tulajdonképpen és milyen az ideális férfi?
A kérdést nem provokálásképpen tettem fel és nem is szeretnék itt vitát és ha lehet se feminista mozgalmak összefogását!:)Csupán kiváncsi vagyok a nő lélek titkaira!Köszönöm!:)
Valaki mondja már meg, hogy mi az hogy valaki 'túl kedves'?
Egy normális párkapcsolatnak nem az a lényege, hogy szeressük, becsüljük, tiszteljük egymást mindig?
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:49
Most ez miért nyomiság?
Nekem van csajom amúgy!Csak sok hasonlóan úgy mond kedvesnek mondott férfiakat,srácokat látok e jelenség miatt szenvedni!Elküldik a búsba őket,aztán utánna elmegy a kedve az egésztől,mert azt gondolja hogy ő semmiire nem jó..
Nekem nincs ilyen problémám csak látom magam körül a dolgokat!
akik ilyen nökre akadnak (felszínes, cicababa, éjjel-nappal tökéletes, agyonparfümözött, hazug)
azok ilyet is keresnek.
röviden: aki keres, talàl :)
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:53
De igen elvileg annak kellene lennie!De sokszor látom a hatalmi harcokat!:)
Kerdezo! Ezt a kerdest forditva is feltehetnenk. Ugyanugy van egy csomo ferfi, aki nem semmi megjegyzeseket tesz. Nem is csak 1-2 olyan valasz van, hogy minden no qva, a konyhaban a nok helye, csak szexre jok stb. Talan ezzel nem veszik egy kalap ala a noket?
Mi a jo a ferfinak?
Ha kicsi a melled, deszka vagy, nem vagy noies. Menj el megmutetni.
Ha nagy a melled, biztos, nem igazi, egy mubaba vagy.
Ha kover vagy, csunya vagy.
Ha csontsovany vagy, ijeszto vagy.
Ha atlagos testalkatu vagy, kozepszeru es unalmas vagy.
Ha sminkelsz, egyes ferfiak szerint qva vagy alapbol vagy egyszeruen nem szep, nem termeszetes. Mas ferfiak pedig csak sminkelt not tudnak elkepzelni maguk mellett, mert alapveto dolognak tartjak.
Es lehetne napestig folytatni a sort arrol, hogy a ferfiaknak sem jo kollektive semmi, nincs hozzatok leiras, ami alapjan tudhatnak a nok, hogy mit is akartok, mind mast akartok, ahogy a nok is...van, akinek x szemelyisegtipusu ferfi jon be, masnak y. Ahogy nektek is.
Mindenre van megjegyzesuk a ferfiaknak ugyanugy. Sajnos ez oda-vissza mukodik.
Egyebkent nem tudom, hogy miert hiszed, hogy nonek konnyebb part talalni. Mikor meg nem voltam ferjnel, borzasztoan el voltam keseredve. Egy muvelt, vidam, humoros, nagyon nagy szivu embernek tartottak, aztan megis nagyon nehez volt part talalni. Senkinek sem konnyu!
Es halkan megsugnam, hogy ez a papucsos szoveg a ferfiaktol szarmazik, alt. ok szoktak ferfitarsukra mondani, hogy papucs, ha besegit otthon, ok meg ezaltal kibuvot keresnek.
Milyen az idealis ferfi? Olyan, mint az idealis no. Tedd fel a kerdest, hogy milyen az idealis no. 20 teljesen mas valaszt fogsz kapni...
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:01
Igérem neked felfogom tenni!Fél óra múlva fennt lesz!Akkor fogom tudni csak.
Ez tényleg érdekes! Érdekes, hogy így leredukálod az egész férfitársadalmat két típusra, pedig ez azért nem így működik.
A két szélsőség, a rendes, de gyáva, anyámasszonykatonája, tehetetlen, élhetetlen, unalmas alak ugyanúgy keveseknek tetszik, mint a bunkó paraszt, aki undorítóan viselkedik, verekszik, buta, agresszív.
Viszont sokaknak tetszik a magabiztos, céltudatos, erős, önálló, független férfi, aki tud irányítani, aki eléri, amit akar. Igen, sajnos néha attól függetlenül is, hogy rendes-e, vagy kevésbé.
De ez is csak nagy általánosságban igaz, úgyhogy nem kell elkeseredni a tutyimutyi, félénk fiúknak sem, vannak irányítani szerető nők is, akiknek talán éppen az ilyenek jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!