Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul sülne el, ha felvenném...

Rosszul sülne el, ha felvenném vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Szakított velem a párom, mert megismerkedett valakivel és vele tervez. Az illető is szakított a párjával, mert ő meg ugye az exemmel folytatja a jövőt. Nem ismerem az illető exét, de gondolkoztam rajta, hogy felveszem vele a kapcsolatot. Hátha lenne kedve beszélgetni ezekről a dolgokról és mivel ugyanabban a cipőben járunk, lenne aki valóban megértene és én is őt. Persze csak ha ő is benne volna. Persze a félreértések elkerülése végett, rögtön tisztáznám, hogy nem azért kerestem, hogy bármi is legyen köztünk, nem akarok kapcsolatot! Nem mint potenciális párt látok benne, mert csakis az exem érdekel. Egyszerűen csak jó lenne valakivel megbeszélni ezt a dolgot, aki ugyanannyira érintett az ügyben, mint én.

Hogy látjátok ezt a dolgot? Szerintetek hülyeség?

Ja és jó volna diszkréten kezelni mindkettőnknek, nem akarom, hogy azt érezzék, szövetségesei vagyunk egymásnak és szét akarjuk választani őket vagy féltékennyé tenni, részemről ilyenről szó sincs.

várom a véleményeiteket.

2011. jún. 17. 18:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Bocis, utolsó előtti.
2011. jún. 17. 18:51
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen, elég megoszlóak a vélemények! Ezért is vagyok tanácstalan. Én nem szidni akarom, voltak negatívumai szép számmal, de épp a pozitív oldala miatt voltam vele és az iránta érzett tiszteletem megköveteli, hogy ne mondjak rá egy rossz szót sem, tényleg nem szidkolózni akarok, egyszerűen csak beszélni valakivel a fájdalmunkról, hátha aztán könnyebb lesz túllépni.
2011. jún. 17. 18:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Megint én , akinek 3,5 éve összejött.Köszönöm!

Úgy látom az ellenzők többen vannak, ami nem gond, hisz ha rajtam múlott volna akkor, valószínűleg én nem kerestem volna meg őt. De lehet ilyen is, és én nagyon örülök neki.

Én azt mondom, mit veszíthetsz? Írsz neki,beszélgettek egyet, kész, ha nem válaszol,puff neki.

2011. jún. 17. 18:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok, aki ellenezte.

Tényleg nehéz eldönteni, de nem élet-halál kérdése. Nem vesztesz semmit, ha megpróbálod. Szokatlan dolog, és elsülhet rosszul, de ezt te is tudod, vagyis készülj fel rá, és ne lepődj meg, ne vedd sérelemnek, ha elutasít.

Ha meg jól sül el, mindenki nyer.

Én magam mondjuk nem tenném, mert nekem kicsit sértené az önérzetemet ez az egész, inkább a legjobb barátaimmal tárgyalnám ki.

De pl. az egyik barátnőm hónapok óta teljesen meg van bolondulva, amióta szakított vele a barátja, és olyan dolgokat tesz, amit "józanul" sose tenne. Szóval ilyenkor valószínű más "szabályok" vannak érvényben.

2011. jún. 17. 21:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Na akkor meg is beszéltük. Próbáld meg, írj neki:D:D

Aztán várjuk mi is, hogy mi lett a vége.

Sajnos ilyen ez, ha ide felteszel egy kérdést. Kíváncsiak leszünk a folytatásra.

Jobban szeretnénk más életére megoldást találni, hogy ne kelljen a sajátunkkal foglalkoznunk.

Én legalábbis ezt teszem, ezért töltök el órákat ezen az oldalon, hogy megfeledkezzek egy kicsit a saját életemről.

2011. jún. 18. 00:12
 16/17 anonim válasza:
Igaz, nem írtam ide, de mi lett a vége végül? :) írtál neki? :)
2011. jún. 24. 13:32
 17/17 A kérdező kommentje:
Még nem mertem, mert hivatalosan még nem járnak és attól tartok, a pasi nem is tudja, miért, pontosabban kiért hagyta ott a lány. :( Nem akarom, hogy tőlem tudja meg ezt.
2011. jún. 27. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!