Hogy mondjam meg itthon, hogy szakítottunk a barátommal?
Figyelt kérdés
1,5 évig voltunk együtt, a szüleim nagyon nagyon szerették.
Ha elmondom, hogy szakítottunk, akkor jönnek majd a kérdések, hogy mi történt, miért, stb..
Én meg nem akarok erről beszélni, de nem fogják ennyiben hagyni, és b@szogatni fognak vele.
16/L
2011. jún. 17. 15:36
11/15 anonim válasza:
Akkor mondd érzés nélkül: Apa, Anya szakítottunk a barátommal, nem veletek szeretném ezt megbeszélni. Vagy erőt veszel magadon és röviden elmondod az okát, megkéred őket, hogy ne kérdezzenek róla, mert fáj (de ezt nem mondhatod, mert úgy tudják nincsenek érzéseid) . Vagy: nem mondod el nekik. Más lehetőségek szerintem nincsenek.
12/15 anonim válasza:
vagy még: kidobtam a bélát, csá, elmentem szoliba
13/15 anonim válasza:
Én sem akartam otthon 16 évesen ko mentálni a szüleimnek az ilyen szakításokat, és csak azt montam, hogy befejeztem a pasimmal, a végén rájöttem, hogy nem nekem való, és már nem is szeretem, akkor minek szenvedjünk tovább, van még pasi a világon.
14/15 anonim válasza:
Mi az, hogy az első két válaszoló nem értelmes ember? Ők írták a legértelmesebb hozzászólást eddig:) Te nem vagy valami értelmes lány!
15/15 anonim válasza:
Mond azt, amit az első kettő mondott... Nem kell mutatni, hogy fáj. Csak közöld, hogy mi történt, aztán tedd hozzá, hogy nem akarsz róla beszélni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!