Hogy tetszenek az Ida, Jolán, Teréz nevek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 11:44
11/20 anonim válasza:
Ha ezeket a neveket olvasom akkor inkább öregasszonyok ugranak be.
12/20 anonim válasza:
az Ida nagyon szép. A Teréz.. inkább Terézia. a Jolán az nem annyira.
nekem is tetszenek a "régi" nevek, pl Lenke,Tímea,Szilvia,Abigél
13/20 anonim válasza:
Teri néni, Joli néni, Ida néni....csupa ilyen régi ovis dadusnénim meg szomszédnénim volt :)
Hangzásuk szép lenne, de nagyon régies nevek.
14/20 anonim válasza:
Az Ida még ok.De a többi.... :(
15/20 anonim válasza:
Idának hívták a kedvenc óvónénimet, úgyhogy azzal nincs gáz. A Jolánról kifejezetten egy kabaré jut eszembe (Jolánkáám), Terézből meg 60 év alatt senkit nem ismerek.
16/20 anonim válasza:
Az Ida tetszik, de a másik kettő. A teheneket szokták Jolánnak elnevezni. Akárhány olyan helyen jártam, ahol volt tehén, nos mindig volt közöttük Jolán, szóval bennem ez megmaradt,nem nevezném így el a gyerekem.
17/20 anonim válasza:
Az Ida elmegy, de az se tetszik. A másik kettő az meg szerintem kimondottan csúnya. Ez csak az én véleményem..
19/20 anonim válasza:
Borzasztóan öregesek és vallásos töltetűek. Ne haragudj. Ellenben ha Neked és a párodnak tetszik, akkor ne törődjetek mások véleményével!
20/20 anonim válasza:
semmi vallásos nincs ezekben a nevekben,max a teréz. az meg h öreges? mindenki megöregszik egyszer. inkább egy baba akit Teréznek hínak,mint egy Dzsennifer néni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!