Testvérednek 8 osztályos ballagására vennél 20 ezer forintos medencét vagy 20 ezer forintot adnál neki?
Hány éves vagy, hogy ennyi pénzed van? Már dologzol teljes munkaidőben?
Mert ha nem, akkor NEM KELL ilyen drága ajándékot venni a tesódnak. Nem kell más pénzét szórni. Testvérnek ballagásra még 5000 Ft is sok szerintem. A szülők ajándékozzanak, ha a testvér nem él külön családban, valami apróságot vegyen. Az ált. isk. ballagás pedig nem olyan nagy érdem, hogy így kelljen ünnepelni. Szerintem.
én inkább kézenfognám az öcsémet és megmondanám,h ennyit akarok rá költeni,menjünk vásárolni
(nekem is öcsém jövöre ballag,nem azok tetszenek neki mint nekem ennyi idősen,igy szülinap,karácsony akármi,veszek neki apróságot,és a többit együtt,szülőknek együtt veszünk mindig,akkor már ő is kiválasztja)
És én is ráköltök ennyit,többet is,nagy a korkülönbség,kire költsem ha nem az egyszem kisöcsémre:)
24N
Ha tényleg medencére vágyik, akkor az amit belinkeltél szuper jó. Nekünk is ilyen van csak az egyel kisebb méret a 305ösátmérőjű. már 3éve megvan.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!