Hogy tudjam meg, hogy van-e viszonyuk?
Figyelt kérdés
A férjem és a legjobb barátnőm. Sokszor beszélgetnek kettesben ha társaságben vagyunk,elvonulva. Ha nem ér el a bnőm telefonon rögtön hívja a férjem.stb.2011. jún. 16. 18:16
11/25 anonim 

válasza:

én ha a barátnőm kutatna a telefonomban vagy ha ezzel a női megérzés bromsággal jönne szakítanék vele.
most vágd magad jól tarkón hátha attól észhez térsz.
3
2
1
most
12/25 anonim 

válasza:

Tartsd nyitva a szemed, esetleg menj oda hozzájuk, ha elvonulnak, de szerintem semmiképpen ne kutass a dolgaiban. Amiket írtál, még nem utalnak megcsalásra, de azért nem baj, ha nyitott szemmel jársz, csak ne vidd túlzásba a gyanakvást.
13/25 anonim 

válasza:

18:47! Ne magadból indulj ki. Nyilván te egy galamblelkű, erkölcsileg abszolút tiszta, feddhetetlen ember vagy. De nem mindenki ilyen ám. Sokan sumákolnak. Azoknak meg nem baj ha valaki megnézi a telefonját. ;-)
14/25 anonim 

válasza:

Kétlem, hogy a kémkedés segítene. Mert ha kiderül, hogy alaptalan volt a félelmed és lebuksz, akkor könnyen faképnél hagy a férjed és a barátnőd is. Nem lenne egyszerűbb megbeszélni?
15/25 anonim 

válasza:

Én ennyiből még nem gyanakodnék ilyensmire. A megérzés az más tál tészta, főleg ha nem vagy féltékenykedős típus, ha az vagy akkor azt se kellene ennyire komolyan venni.
16/25 anonim 

válasza:

Egy nő megérzése általában bejön. Barátomra anno ráakart akaszkodni egy csajszi, de annak is volt élettársa. Egyből szimatot kaptam. Félrehívtam a csajt, és megmondtam, hogy hozzánk azontúl még a lábát sem teheti be, de a jövőben is nagy ívben kerüljön. Elvörösödött. Azóta sem láttam őket!!!
18/25 anonim 

válasza:

Ilyen legjobb barátnőtől mentsen meg az ég!
19/25 TOMAtm 

válasza:

ha jobb nő mint te akkor lehet h megcsal vele.
de azt jobb ha tudod h,nemtudom melyik agytröszt javasolta,de ha egy férfi telójában keresgélsz az egyenes út a váláshoz.én legalábbis tuti kitennélek,házasság ide vagy oda ha a privát dolgaimhoz nyúlnál.a telefon manapság olyan mint régen a napló,beleírja az ember a személyes dolgait.a személyes dolgait!
20/25 anonim 

válasza:

nem mostanában van a szülinapos, vagy névnapod, valami családi ünnep? nem lehet, hogy meglepetést szerveznek neked ők ketten?
a kutakodás valóban kétesélyes. sokan falra másznak tőle. ha megteszed, óvatosan... gondold át kétszer is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!