Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tanácsoltok mit tegyek?

Mit tanácsoltok mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy 26 éves egygyerekes anyuka vagyok. A második babámat várom és nagyon boldog vagyok a férjem mellett! A gond a szüleimmel van: apám rendszeresen bántalmazott fojtogatott, mert nem volt rend a szobámban egy csőtörés után, aztán meg beszakította a dobhártyám szintén azért mert nem volt rend a szobámban. Megrugdosott, hogy kék zöld lett a lábam. Szerencsére azóta elköltöztem és boldog kiegyensúlyozott életem van. 4-en vagyunk testvérek, az öcsém 25 éves hiába dolgozik és adja haza a megbeszélt összeget folyton piszkálja és azzal fenyegetik hogy kirakják. Az egyik húgom 17 éves lesz ő bele van bújva a fater s*ggébe, mert cigivel és alkohollal tömi. A másik húgom 15 hónapos és egyáltalán nem foglalkoznak vele. Anyám (16 éves volt akkor, túl egy 2006-os abortuszon, mondván nem kell a gyerek mert örül, hogy már nagyok vagyunk nem akarja újra kezdeni az egészet) 8 és fél hónapos terhesen ment el az első vizsgálatra, mert ahogy ő fogalmazott "nem tudatosult benne" máskor meg azt mondja, hogy az elejétől tudta. Végig cigizte és itta a terhességét. A lányomnál 8 és fél hónappal fiatalabb a kicsi a kora ellenére járni se tud és szellemileg is le van maradva (a lányom 16 hónapos állapotához képest, bár tudom a gyerekek nem egyformák, de ez azért feltűnő). Max 20 percre viszik ki levegőzni a többi időt az ágyában tölti és tv-t néz, már amennyit lát belőle a szeme sarkából! Pedig amikor kiderült, hogy terhes én támogattam és én kerestem neki orvost aki hajlandó volt elvállalni! Nos fater teljesen saját képére formálta anyámat olyan szinten, hogy csak a kicsivel kapcsolatos vizsgálatokra szeretnék elmenni (nem moziba, nem bulizni) és hiába laknak 1 utcára tőlünk soha sem vigyáz rá. Múltkor ezért kellett szegényt végigcipelnem a városon összesen 4 órát oda-vissza utaztatni, délután nem tudott aludni, nagyon sajnálom szegényt! Nincs kocsink vásárolni is úgy vittek el régen (ma már nem)az 5 km-re lévő üzletbe, hogy havi 1 bevásárlásért kifizettem 3000 Ft-ot, sajnos babakocsival nem tudtam ezta bevásárlást megcsinálni! Fateromék nagypapám házában élnek és mindent megtesz, hogy papámat megalázza. Múltkor lehülyézte és azt mondta szemétkedik. Pedig papa az egyik legjószívűbb ember akit ismerek. Nagyon nincs is otthon inkább a barátnőjénél van. Teljesen a család ellen fordította anyámat is aki sz*rik bele mindenbe egész nap csak a számítógép előtt ül, nagyon igénytelen magára is van kb 3 foga nagyon el van hízva és tényleg nem törődik semmivel. Nincsenek barátaik a rokonok is utálják őket! Elnézést, hogy hosszú lett, de a lényeg sajnos csak ennyibe fért bele! Minden tanács ötlet jól jön!
2011. jún. 16. 16:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 21. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!