Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu nem enged fürdőbe felügye...

Anyu nem enged fürdőbe felügyelet nélkül hogy vegyem rá hogy elengedjenek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 19:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Felnőtt felügyelet nélkül én sem engednék el 12 éves gyereket. Nem értem hova ez a nagy önállósodás.Tojáshéj még a s*ggeteken de már ide meg oda engedjenek el egyedül, stb. Idősebb tesód/rokonod nincs? 18 év feletti, azzal elengednélek.
2011. jún. 15. 20:47
 12/15 A kérdező kommentje:
de van csak nem akar jönnni de elengednének csak azthiszi belemegyek a sportúszó medencébe mert asztihisz anyu h nem tudok úszni de nem norm mert látta h tudok
2011. jún. 15. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát talán úszni tudsz, de írni nem.

Egyébként meg teljesen jogos, hogy nem enged egyedül. Ha bármi történne veled, mert azt gondolod, hogy te már olyan szuper úszó vagy, akkor anyukádat veszik elő, még börtönbe is kerülhet a te felelőtlenséged miatt. Kiskorú vagy. Ő a felelős érted.

2011. jún. 16. 08:38
 14/15 A kérdező kommentje:
jee csak elengedett :D:D:D barátnpmet rávettem hogy jöjjön el és én nem tudtam volna h jön kérdezze meg anyát h eljöhetek -e vele !
2011. jún. 16. 20:35
 15/15 anonim válasza:

Én 12 vagyok és bármikor mehetek egyedül, jó lehet azért mert ott versenyúszok és mindenki ismer

de anélkül is elengednének

2016. nov. 10. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!