Anyu nem enged fürdőbe felügyelet nélkül hogy vegyem rá hogy elengedjenek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 19:11
1/15 anonim válasza:
hány éves vagy? anélkül nem nagyon tudok véleményt modani
2/15 anonim válasza:
strandra gondolod? attol fugg hány éves is vagy
3/15 anonim válasza:
Nem írtad a korodat,itt lehet,hogy ez az indok.Menj felügyelettel:)
4/15 anonim válasza:
Tényleg, hány éves is vagy? Ahogyan előttem is írták már, valszin akkor tényleg a koroddal lehet a gond.
Ha pedig anyukád még túl kicsinek talál ez miatt, akkor viszont lehet igaza is. De ehhez mindenképpen tudni kell a korodat, sajnos nem árultad el...
5/15 anonim válasza:
Én 17 vagyok, de engem sem enged :S
7/15 anonim válasza:
Sehogy. Ha alapból nem enged, akkor annak oka van. Talán a korod, vagy a viselkedésed, talán az ára stb....
8/15 anonim válasza:
Mert ha megkérdezik, hogy hány éves vagy, még arra sem tudsz válaszolni..
9/15 A kérdező kommentje:
12 de apukám elengedett meg már egyszer és anyu haragudott de azér nem enged mert azthosze hogy belemegyek a 2 méteres vírbe pedig nem de hogy tudná,m ráveni? mindenki egyedűlmegy amúgy
2011. jún. 15. 20:35
10/15 anonim válasza:
felesleges próbálkozni, 12évesen anyud úgyse fog elengedni..én se engedném el az én lányomat ennyi idősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!