Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 22 éves nőt legtöbb...

Egy 22 éves nőt legtöbb esetben miért nem képesek elfogadni egy 30 éves férfi mellett?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 20:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nemsokára 22 leszek. Többször volt már 29-32 körüli partnerem.

Párszor én is észrevettem, hogy valahogy nem örülnek neki az emberek... nem olyan, mintha 20 év korkülönbség lenne köztünk, annyira nem ellenzik a dolgot de azért valahogy mégis éreztetik, hogy nekik ez nem tetszik. Persze tisztelet a kivételnek.

Én már nem is próbálok rájönni miért történt ez, véleményem szerint ez teljesen normális. Én pl. nem nagyon tudok tartalmasan elbeszélgetni a velem egyidős srácok többségével, s egy 30-as pasi már jobban tudja irányítani az életét, határozottabb stb. Szóval engem már nem érdekel senki véleménye, nekem így jó. Szerintem te se foglalkozz mások véleményével kérdező.

2011. jún. 14. 21:06
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes mi esetünkben is 8 év korkülönbség van.Én vagyok most 38 éves a férjem 30 éves.Mégis soha a kezdetekor sem szólt meg minket senki,pedig már 10 éve házasok vagyunk..

Szerintem ha két ember tökéletesen kiegészíti egymást,akkor nincs miért megszólni a kapcsolatukat..A gond inkább az,hogy maguk a párok is "ügyet" csinálnak ebből,és sokszor nem is a rokonok miatt hanem saját maguk miatt megy tönkre a kapcsolatuk..

2011. jún. 14. 21:10
 13/19 anonim ***** válasza:
70%
Én voltam a megkeserdettes. Nem azt mondtam, hogy mindegy ikolyan, de nem eggyel találkoztam, aki csakis a fiatal lányokat (úgy generál) hibáztatta azért, mert nem tud összeszedni egy pasit magának...
2011. jún. 14. 21:26
 14/19 A kérdező kommentje:

Azért merült fel bennem a kérdés, mert a párom 30 éves és hát a családom mind olyan érvekkel állt elő, hogy mint minden fiatal én is éretlen vagyok még (de akkor nem tudom miért is engem választott a párom, mikor ő egy érett férfi), és hogy mégis hogy fogok elvezetni 1 háztartást (itthon 15 éves korom óta vezetem).

Nem értem őket:(

2011. jún. 15. 11:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát figyelj! A szülők mindig is gondoskodónak akarnak tűnni, de egy érett felnőtt nő vagy, aki már tudja irányítani az élettét, a párod is szeret, ő téged, te őt választottad. Kell ennél több? A háztartás vezetésével kapcsolatban: az én véleményem mindig is az volt, hogy a férfinek is ki kell vennie a részét a házimunkában, ugyanis mivel már a nők is folgozhatnak, az enm járja, hogy a pasiknak nem kell semmit se csinálni. Úgyhogy akkor lennél éretlen, ha a pasidat hagynád elkényelmesedni, miközben te EGYEDÜL vezeted a háztartást (talán nem olyan nagy dolog egyszer-kétszer neki is kiporszívózni). Attól még te cselédkedhetsz egyedül, de én biztos nem csinálnám :)
2011. jún. 16. 07:04
 16/19 anonim ***** válasza:
szerintem ezt simán el lehet fogadni, teljesen normáli s, nincs köztetek sok, nem is értem az aggodalmaid, én 16 évesen jártam egy pasival, aki 24 volt, és ez volt az első komoly kapcsolatom, senki nem szolta meg, még a szüleim is elfogadták
2011. jún. 22. 11:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem emberektől függő, hogy elfogadja vagy sem, de példáual ott vannak a nagyszüleim 10 év korkülömség van köztük és mai napig együtt vannak ... szerintem a korkülömség nem gond ha van igazi szerelem/szeretet
2011. jún. 22. 11:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én voltam ilyen kapcsolatban, de nem tűnt úgy, hogy bárkinek is problémát jelentene a korkülönbség (meg ha igen, az is kit érdekel, minket nem zavart). Én 21 voltam, a párom 31, szóval pont 10 év volt közöttünk. Mondjuk nem vagyunk már együtt, de nem emiatt.

Még a legjobb barátnőim, sőt még a szüleim sem említettek sose olyat, hogy túl idős lenne hozzám.

2011. jún. 22. 12:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Amúgy meg ezt a háztartás dolgot még mindig nem értem. Azt nem KETTEN szokás vezetni? Már ha ketten élnek együtt persze. És ha a párod szintén 22 lenne, és úgy élnétek együtt, akkor mivel tudnátok jobban vezetni a háztartást?

Rengetegen vannak, akik huszonpárévesen már nem a szüleikkel laknak, mert mondjuk máshol tanulnak, máshol kaptak munkát, stb., ők sem halnak éhen, őket sem eszi meg a kosz (jobb esetben). Egy felnőtt, 22 éves nő miért ne lenne képes a házimunka elvégzésére?

2011. jún. 22. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!