Egy 22 éves nőt legtöbb esetben miért nem képesek elfogadni egy 30 éves férfi mellett?
Én nemsokára 22 leszek. Többször volt már 29-32 körüli partnerem.
Párszor én is észrevettem, hogy valahogy nem örülnek neki az emberek... nem olyan, mintha 20 év korkülönbség lenne köztünk, annyira nem ellenzik a dolgot de azért valahogy mégis éreztetik, hogy nekik ez nem tetszik. Persze tisztelet a kivételnek.
Én már nem is próbálok rájönni miért történt ez, véleményem szerint ez teljesen normális. Én pl. nem nagyon tudok tartalmasan elbeszélgetni a velem egyidős srácok többségével, s egy 30-as pasi már jobban tudja irányítani az életét, határozottabb stb. Szóval engem már nem érdekel senki véleménye, nekem így jó. Szerintem te se foglalkozz mások véleményével kérdező.
Érdekes mi esetünkben is 8 év korkülönbség van.Én vagyok most 38 éves a férjem 30 éves.Mégis soha a kezdetekor sem szólt meg minket senki,pedig már 10 éve házasok vagyunk..
Szerintem ha két ember tökéletesen kiegészíti egymást,akkor nincs miért megszólni a kapcsolatukat..A gond inkább az,hogy maguk a párok is "ügyet" csinálnak ebből,és sokszor nem is a rokonok miatt hanem saját maguk miatt megy tönkre a kapcsolatuk..
Azért merült fel bennem a kérdés, mert a párom 30 éves és hát a családom mind olyan érvekkel állt elő, hogy mint minden fiatal én is éretlen vagyok még (de akkor nem tudom miért is engem választott a párom, mikor ő egy érett férfi), és hogy mégis hogy fogok elvezetni 1 háztartást (itthon 15 éves korom óta vezetem).
Nem értem őket:(
Nem tudom, én voltam ilyen kapcsolatban, de nem tűnt úgy, hogy bárkinek is problémát jelentene a korkülönbség (meg ha igen, az is kit érdekel, minket nem zavart). Én 21 voltam, a párom 31, szóval pont 10 év volt közöttünk. Mondjuk nem vagyunk már együtt, de nem emiatt.
Még a legjobb barátnőim, sőt még a szüleim sem említettek sose olyat, hogy túl idős lenne hozzám.
Amúgy meg ezt a háztartás dolgot még mindig nem értem. Azt nem KETTEN szokás vezetni? Már ha ketten élnek együtt persze. És ha a párod szintén 22 lenne, és úgy élnétek együtt, akkor mivel tudnátok jobban vezetni a háztartást?
Rengetegen vannak, akik huszonpárévesen már nem a szüleikkel laknak, mert mondjuk máshol tanulnak, máshol kaptak munkát, stb., ők sem halnak éhen, őket sem eszi meg a kosz (jobb esetben). Egy felnőtt, 22 éves nő miért ne lenne képes a házimunka elvégzésére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!