Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazaért már a párod a munkából?

Hazaért már a párod a munkából?

Figyelt kérdés
Az enyém nem és most már durcás vagyok. Mit csináljak ha hazajön? Kedves legyek, vagy undok?
2011. jún. 14. 19:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ennél már csak az jobb mikor össze-vissza van a párom beosztva és mindig előtte nap közlik vele h holnap mikor kell menni dolgozni. Tök paraszt a főnöke! Semmit nem lehet tervezni, mert ez a majom mindig áthúzza a számításainkat. Van olyanis h bemegy dolgozni és ott közlik vele h ma 12 óra van. Nagyon undorító féreg szegény.
2011. jún. 14. 19:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Az enyém most ért haza. Minden nap ilyenkor,és 12órázik.
2011. jún. 14. 19:51
 13/18 anonim ***** válasza:

együtt jöttünk 5előtt:)

(együtt jövünk megyünk minden nap)

2011. jún. 14. 19:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Állítólag igen, legalábbis telefonon ezt mondta. Nem élünk együtt, ha nem velem van, azt csinál amit akar.
2011. jún. 14. 19:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Majd csak 10 körül ér haza.
2011. jún. 14. 19:58
 16/18 A kérdező kommentje:

Na, hazaért. Másfél órával később, mint ahogy szokott. :S

De nem voltam sem durcás, sem bunkó. Kapott finom vacsorát.

2011. jún. 14. 19:59
 17/18 anonim ***** válasza:
az enyém reggel jön csak ügyeletes, elment reggel és csak holnap jön reggel sajnos.
2011. jún. 14. 20:20
 18/18 anonim ***** válasza:
másfél óra miatt gondoltad h. esetleg undok leszel?? Az én párom munkahelyén igen sok a túlóra, egyik munkatársa a barátnőjének már azt hazudja h. a srácokkal ült be sörözni hétvégén, pedig dolgozott annyi a munka, igaz megfizetik és szereti a munkáját (számok világa) rég tudtam h. ez mivel jár és elfogadom, sose vitáznék azon h. mennyit dolgozik, mert tudom h ő is inkább sietne haza és ha teheti előbb el is jön. Másfél óra miatt dühöngeni, 1x alkalom, és ráadásul pénzt keres, nem pénzt ver el,... nem is értem.
2011. jún. 14. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!