Szerelmes vagyok, de nem tudom kibe jobban?
Figyelt kérdés
Én egy 15 éves lány vagyok és van egy 23 éves barátom már 3 hónapja együtt vagyunk,de nagyon sok probléma van kettönk között és messze is lakik!!És van egy 18 éves srác,akivel eddig haverok voltunk de az egyik nap megcsókolt és azt mondta,hogy szeret és ö csak 7 km-re lakik tölem!!A barátommal nagyon komolyan tervezzük a jövönket és nem lenne szívem ott hagyni!!Mit csináljak?2009. márc. 22. 10:54
11/12 A kérdező kommentje:
Az ő anyja próbál meg beleszólni!!És tudod,én most nagyon összevagyok zavarodva de azt hiszem egy komoly kapcsolatot nem fogok tönkre tenni,talán egy rövid "kavarás miatt"Fel tettem magamnak a kérdést,hogy valójában kit is szeretek igazából,de azt hiszem tudom a választ!
2009. márc. 23. 17:31
12/12 anonim válasza:
Szerintem nem a távolság számít egy szerelemben
Én Ricardo Hurtadi-ba vagyok és ô Amerikai,irtam neki angolul és nagyon jól összebarátkoztunk tudpk angolul és megígértem hogy egyszer elmegyek New yorkba ,ott találkozunk és küldtem az arcomról képeket(nagxon csinos vagyok)
Ő is azt mondta szép vagyok,persze angolul és az irogatás a barátságból neki is szerelemmé vált
Na innen Európától hol van Amerika?
A távolság nem számít egy igaz szerelemnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!