Szerelmes vagyok, de nem tudom kibe jobban?
Figyelt kérdés
Én egy 15 éves lány vagyok és van egy 23 éves barátom már 3 hónapja együtt vagyunk,de nagyon sok probléma van kettönk között és messze is lakik!!És van egy 18 éves srác,akivel eddig haverok voltunk de az egyik nap megcsókolt és azt mondta,hogy szeret és ö csak 7 km-re lakik tölem!!A barátommal nagyon komolyan tervezzük a jövönket és nem lenne szívem ott hagyni!!Mit csináljak?2009. márc. 22. 10:54
1/12 anonim válasza:
Sajálat, barátság, szerelem. Gondolkozz el ezen a három fogalmon, majd dönts!
2/12 anonim válasza:
Szerintem egyikbe se. De még fiatal vagy, lehet, hogy egy harmadik lesz a nyerő majd 10 év múlva.
3/12 anonim válasza:
Ha pár napig nem látod egyiküket sem, kire gondolsz többet?
4/12 anonim válasza:
Azt szerintem egyikünk sem tudja megmondani mit tegyél, de én 2 ilyen tiedhez hasonló helyzetbe voltam:
Egyik alkalommal 9 hónapig jártunk barátommal, megismerkedett egy lánnyal, jól elvoltak, rám megharagudott szét mentünk és azótta is ha joltudom a lánnyal boldogan együtt van.
A másik esetben én 3 hónapja jártam a barátommal, rengeteg gond volt, nem voltam boldog, majd a baráti körömbe kerül egy nagyon kedves srác, akivel végül öszejörrünk, és otthagytam érte a 3 hónapos jkapcsolatom. Most már 9 hónapja vagyunk együt és még soha ilyen boldog nem voltam.
5/12 anonim válasza:
5 év múlva nem lesz ilyen gondod. Akkor, ha majd szerelmes leszel, akkor nem fog létezni második, harmadik... akkor az az egy fog kelleni. De úgy, hogy tűzön is átmennél érte. Na, akkor mondd majd, hogy szereles vagy!
6/12 A kérdező kommentje:
Ha több napig nem látom egyiket se,természetesen a barátomra gondolok sööt!!Igenis nagyon szerelmes vagyok és tüzbe tenném a barátomért a kezem és ö is értem!!Csak az a távolság,ami sok gondot okoz és ezért is olyan nehéz!Részben!!Sööt,most még az anyja is közénk akar állni!:(
2009. márc. 22. 19:48
7/12 anonim válasza:
Kicsilány, 15 évesen én is azt hittem, hogy bármit megtennék a páromért. Aztán 20 fölött az történt, hogy meg is tettem, nem csak azt hittem. Különben, ha belegondolok, lehet, hogy ha egy 23 éves fiú (férfi) anyja lennék, nekem sem tetszene, hogy a fiam 15 éves kislányokkal jár... úgyhogy mielőtt ilyen kérdést kiírsz, gondolkodj el ezen! Lehet, hogy felnőttnek érzed magad, de addig még fejlődnöd kell, lelkileg. Na minden jót!
8/12 A kérdező kommentje:
Tudod,engem az élet elég keményen megnevelt és nagyon hamar fel kellet nőnöm a dolgokhoz és koravén lettem és lehet hogy így 15 évesen többet megtudok adni neki,mint más 20 éves lány!!
2009. márc. 22. 20:58
9/12 anonim válasza:
egy "koravén" nem írt volna ilyen gyerekes kérdést!
ha nem tudod számold ki ...ipi-apacs ki a nyero!
10/12 anonim válasza:
hát, ha anyukáddal sem akarsz haragba lenni, akkor a 18 éveset válaszd. DE ha a másikba vagy igazán szerelmes, annyira h ezt a távolság gondot is le tudod győzni, akkor pedig hagyd anyudat, majd megbékél....hajrá...és jó döntést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!