Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is a túlzott...

Szerintetek is a túlzott féltékenység az önbizalom hiányát jelenti?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 11:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. jún. 14. 11:56
 12/22 A kérdező kommentje:

Akkor nagyon sok féltékeny hölgynek, férfinek kell lennie. Hiszen a tv-ben médiában is a tökéletest mutatják. Egy átlag ember nem ilyen. Nem 50 kg, nincs úgy kifestve, mint Vokság Virág (akit még az anyja sem látott smink nélkül) és nem áll úgy a haja, mint a taft reklámban.

Szóval....

2011. jún. 14. 12:01
 13/22 anonim ***** válasza:

Tudod az értelmes emberek tisztában vannak azzal, hogy milyenek és azzal is hogy senki nem tökéletes.

Csak az "egyszerűbb gondolkodásúakat" lehet ezzel megvezetni.

2011. jún. 14. 12:03
 14/22 anonim ***** válasza:

Jó ég!

Ki akar Voksán Virágra hasonlítani?

Meg ezekre a playmatekre?

Úgy néznek ki, mint egy útszéli prosti.

Például nálunk Szegeden végig mész az utcán és 10 perc alatt 20 sokkal szebb nőt látsz, mint akik a Tv-ben vannak kikenve kifenve.

Nekem ettől tuti soha nem lenne önbizalomhiányom!

2011. jún. 14. 12:07
 15/22 A kérdező kommentje:
Miért kell kiforgatni a szavaim. Csak példát hoztam fel. Számomra sem szép, de 10ből 9 férfi álmodozik róla. Bármilyen celebet felhozhattam volna példának. Ne a példát, hanem a lényeget kell érteni
2011. jún. 14. 12:10
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a féltékenység tudat alatti önbizalomhiányt és/vagy a párunk iránti bizalmatlanságot jelent. Lehet, hogy magadban bízol, de a párodban érzed, hogy nem szabadna, csak éppen elvakít a szerelem..
2011. jún. 14. 12:51
 17/22 anonim ***** válasza:

A férjem egyszer viccelődött, hogy miért nem vagyok féltékeny soha, mi van, ha egyszer elcsavarja a fejét egy szőke bombázó?

Mondtam, hogy találhat nálam szebbet, csúnyábbat, okosabbat, butábbat, vagányabbat, félénkebbet, de olyat, mint én úgysem talál még egyet.

Kicsit elgondolkozott és némileg bosszús képpel mondta, hogy menjek a fenébe, hogy még egy ilyen kérdéssel se tudott sarokba szorítani és amúgy igazam van :)

2011. jún. 14. 13:44
 18/22 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. jún. 15. 19:14
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyban az adott pasi általános reakcióitól függ hogy van-e féltékenység. Ha a pasi sose reagál a flörtökre igazán, vagy max elmosolyodik, mert nem akar bunkó lenni, akkor erre felesleges féltékenynek lenni. Aki ilyenkor az, annak tényleg az önbizalmával lehet valami baj.

Viszont ne mondja már nekem valaki, hogy ha a szemed láttára kezd flörtölni a férjed egy másik nővel, akit mondjuk már ismer, akkor nem leszel féltékeny? mert akkor nem vagy már szerelmes :) És ilyenkor ugye nem az önbizalom hibájáról van szó. Bár az is igaz, hogy a kapcsolatnak is annyi lesz előbb utóbb.

Szóval a túlzott féltékenység tényleg a féltékeny személy önbizalmában vagy pszichéjében lévő gond miatt lehet. a nem túlzott, vagyis aminek tényleg van alapja, ott jogos. De ilyenkor hamarosan fel kellene ismerni hogy nem jó emberrel vagyunk együtt, nem féltékenykedni kell, hanem lelépni.

2011. jún. 23. 11:34
 20/22 anonim ***** válasza:

Szerintem NEM.

Sokkal inkább összefügg a ragaszkodással.

2011. jún. 23. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!