Mit tegyek? Apám ma is egy fém tálcával vert meg úgy hogy vörös hólyagok jöttek ki.
Figyelt kérdés
Már kezdek teljesen ideg beteg lenni nem tudom mit tudnák tenni meg fenyegetett hogy kidob az ablakon de ezt más szavakkal erre mondtam neki hogy börtönbe kerül elkezdi nem baj mert én legalább egész életemre nyomorék maradok anyukámmal elváltak és mindenért engem hibáztat de én ezt a helyzetet már nem bírom tovább. Teljesen elvesztem élni nincs kedvem. Egy 17éves lány.2011. jún. 13. 11:47
21/24 anonim válasza:
Szerintem is családvédelmisek, ha nem tudod, hogyan kezdd, menj be az iskolád pszichológusához, vagy osztályfőnökhöz, és mondd meg neki, hogy életveszélyben vagy otthon, szeretnél elmenekülni onnan, de nem tudod hogyan! És hogy csak abban az esetben teszel feljelentést, ha utána nem kell kell visszamenned apádhoz egy percre sem, mert akkor nem tudod, mit csinálna veled..! Sajnos ez nem egyedi eset, holnap azonnal kezdj ezzel szerintem!
22/24 anonim válasza:
Most jut eszembe, lehet már szünet van a sulidban, de akkor is keresd meg a megfelelő embert! Családvédelmisek, akárki.. és tedd hozzá, hogy anyukád is azért ment el, mert őt is verte! És utána haza sem menj többé..
23/24 anonim válasza:
most azonnal menj el a rendőrségre...minden egyebet el fognak intézni, ki fogják hívni a gyerekvédelmiseket, elkísérnek látleletet vetetni és biztosítva lesz a jogi képviseleted is
vagy a nane egyesülethez fordulj!
24/24 anonim válasza:
Én sem értem, hogy anyukád, hogy hagyhatott vele /akármilyen is az anyagi helyzet/, ha tudja, hogy milyen. Egyáltalán, ha ennyire megver, nem látja rajtad? csináltass látleletet, most az ügyeleten, onnan rendőrség, és intéznek mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!