Mit tegyek? Apám ma is egy fém tálcával vert meg úgy hogy vörös hólyagok jöttek ki.
Megtiltotta? Na és, 17 vagy te döntesz, hogy melyik szülővel akarsz élni?
Készíts fotókat is a sérüléseidről (a látleleten felül, amit valaki már írt) aztán irány a család védelmesek és anyud. De apudat hagyd ott amilyen hamar csak tudod, ha megoldható most rögtön.
Miért apuddal élsz és nem anyuddal? Gondolom azért vált el tőle, mert őt is bántotta, mint most téged. Ja, és tudd egy válásért soha nem a gyerek a felelős, ő csak a legjobban szenvedő alany. Bár ezt ne dörgöld az orra alá, mert csak még jobban begurul.
Költözz onnan el, akármit is mond!!! Nem tilthatja meg!
Menj el egy ügyeletre, csináltass látletet. Azt vidd be holnap a gyámügyesekhez. Az egy dolog, hogy anyagi helyzet miatt kerültél anno a papához, de ez a helyzet nem volt a határozat-hozatalnál bekalkulálva. Ha valóban ilyen körülmények között élsz, egy percig sem fogja egyetlen hivatal sem azt mondani, hogy ennek ellenére ott kell maradnod!
Persze, itt most kérdezhetnénk, hogy mit tettél, vagy mondtál, amiért így "kiakadt" a papa, de akármi is volt az, ilyet nem tehet senki!
Menj a dokihoz, holnap reggel pedig a gyámügyre!!
Én azt nem értem hogy ha anyukád tudja hogy milyen apád akkor miért hagyja ott legyél nála.Család védelmisekhez fordulj minél előbb.Persze nehogy említsd apudnak mert még megakadályozná,vagy kitudja mit tenne.Merre laksz?barátaid nincsennek ahova tudnál menni pár napra?
24/L
Szia. Nagyon sajnálom a veled történteket, de most meg kell keményítened magad és ennek végetvetni. Ha más nem, akkor menj el a területileg illetékes gyermekvédelmi szolgálathoz, vagy a gyámügyre, vagy a családvédelmishez holnap, és nyomd fel apádat. Nem ember az ilyen...
Anyukádat nem akarom bántani, de nem hiszem, hogy nem tud neked valahogy segíteni. Főleg hogy hasonló okok miatt vált el apádtól. Én biztos nem hagytam volna annyiban a dolgot. Végső esetben pedig menj el egy gyermekotthonba, ott remélhetőleg be tudnak fogadni. Mindenesetre kérj segítséget minél előbb, mielőtt ennél jobban eldurvul a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!