Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Apám ma is egy...

Mit tegyek? Apám ma is egy fém tálcával vert meg úgy hogy vörös hólyagok jöttek ki.

Figyelt kérdés
Már kezdek teljesen ideg beteg lenni nem tudom mit tudnák tenni meg fenyegetett hogy kidob az ablakon de ezt más szavakkal erre mondtam neki hogy börtönbe kerül elkezdi nem baj mert én legalább egész életemre nyomorék maradok anyukámmal elváltak és mindenért engem hibáztat de én ezt a helyzetet már nem bírom tovább. Teljesen elvesztem élni nincs kedvem. Egy 17éves lány.
2011. jún. 13. 11:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mármint a pesti.
2011. jún. 13. 12:01
 12/24 anonim ***** válasza:

Megtiltotta? Na és, 17 vagy te döntesz, hogy melyik szülővel akarsz élni?

Készíts fotókat is a sérüléseidről (a látleleten felül, amit valaki már írt) aztán irány a család védelmesek és anyud. De apudat hagyd ott amilyen hamar csak tudod, ha megoldható most rögtön.

Miért apuddal élsz és nem anyuddal? Gondolom azért vált el tőle, mert őt is bántotta, mint most téged. Ja, és tudd egy válásért soha nem a gyerek a felelős, ő csak a legjobban szenvedő alany. Bár ezt ne dörgöld az orra alá, mert csak még jobban begurul.

Költözz onnan el, akármit is mond!!! Nem tilthatja meg!

2011. jún. 13. 12:01
 13/24 anonim ***** válasza:
Ne anyukáddal beszélj,hanem a családvédelmisekkel...irány látleletet vetetni és kérvényezni,hogy anyuddal lakj..
2011. jún. 13. 12:02
 14/24 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem ítélnének apádnak, ha látják, hogy hogy bánik veled.
2011. jún. 13. 12:05
 15/24 anonim ***** válasza:

Menj el egy ügyeletre, csináltass látletet. Azt vidd be holnap a gyámügyesekhez. Az egy dolog, hogy anyagi helyzet miatt kerültél anno a papához, de ez a helyzet nem volt a határozat-hozatalnál bekalkulálva. Ha valóban ilyen körülmények között élsz, egy percig sem fogja egyetlen hivatal sem azt mondani, hogy ennek ellenére ott kell maradnod!

Persze, itt most kérdezhetnénk, hogy mit tettél, vagy mondtál, amiért így "kiakadt" a papa, de akármi is volt az, ilyet nem tehet senki!

Menj a dokihoz, holnap reggel pedig a gyámügyre!!

2011. jún. 13. 12:07
 16/24 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem hogy ha anyukád tudja hogy milyen apád akkor miért hagyja ott legyél nála.Család védelmisekhez fordulj minél előbb.Persze nehogy említsd apudnak mert még megakadályozná,vagy kitudja mit tenne.Merre laksz?barátaid nincsennek ahova tudnál menni pár napra?

24/L

2011. jún. 13. 12:09
 17/24 anonim ***** válasza:
12:07-es teljesen korrekt választ adott! LÁTLELET, azonnal, ez nagyon fontos!
2011. jún. 13. 12:10
 18/24 A kérdező kommentje:
Jah elfelejtettem írni haza jöttem és bundás kenyeret csináltam. de egy cm-es olajban és ezen akadt fel.
2011. jún. 13. 12:14
 19/24 anonim ***** válasza:
Család védelmisekhez bemész szépen lehetőleg minél hamarabb elmeséled hogy mi a helyzet és ha sérülés nyomok is vannak rajtad akkor rendőrségi ügy is lehet belőle. De lehetőleg kérd meg őket arra hogy ne hagyjanak ott téged apád mellett felügyelet nélkül mert akkor kitudja még h mit művel veled.
2011. jún. 13. 12:14
 20/24 anonim ***** válasza:

Szia. Nagyon sajnálom a veled történteket, de most meg kell keményítened magad és ennek végetvetni. Ha más nem, akkor menj el a területileg illetékes gyermekvédelmi szolgálathoz, vagy a gyámügyre, vagy a családvédelmishez holnap, és nyomd fel apádat. Nem ember az ilyen...

Anyukádat nem akarom bántani, de nem hiszem, hogy nem tud neked valahogy segíteni. Főleg hogy hasonló okok miatt vált el apádtól. Én biztos nem hagytam volna annyiban a dolgot. Végső esetben pedig menj el egy gyermekotthonba, ott remélhetőleg be tudnak fogadni. Mindenesetre kérj segítséget minél előbb, mielőtt ennél jobban eldurvul a helyzet.

2011. jún. 13. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!