Szerelmes volt belém egy fiú 2 évig, de nekem nem tetszett. Az ciki, ha én a legjobb barátjával fogok járni?
Kedves Utolsó!
Te az a tipikus szarcsimbók vagy!
kössz :D hát nem mondhatom azt , hogy jajj nem lesz semmi baj sem , mikor nem gondolom úgy . Leírom a saját véleményem és szarcsimbók vagyok .
ha így játszunk , akkor te meg tudod mi vagy ?
egy hülye k*rva.
most örülsz?
mézespuszedli , miért kerülne az a srác aki 2 évig szereles volt beléd , és te le sem sz*rtad? aztán meg összejössz a haverjával?
áá ötletem sincs, az az egy biztos hogy én messziről kerülnélek .
és honnan tudod hogy 2 évig volt beléd szerelmes ?
mert 2 évig hitegetted vagy mi?
vagy legalább megmondtad neki a 2. napon hogy kössz de nem jössz be nekem ? mert hát a lányok már kb 5 perc alatt eldöntik az ilyet . vagy hagytad 2 évig szenvedni és utánna mondtad meg neki?
amúgy meg miért érdekel téged az, hogy most az a srác mit gondol rólad aki 2 évig szerelmes volt beléd? miért baj ha kerülne akár? az hogy téged kerül , még nem jelenti azt,hogy összevesztek a haverjával, úgy hogy vele sem beszél többet.
amúgy ez volt az egyik legrosszabb lehetőség amit leírtam, és igen , én kerülnélek.
de nyilván vannak olyan srácok is akik nem , és még elfogadnák azt , hogy te a haverjukkal jársz és nem lenne semmi bajuk sem ezzel.
szóval ez is teljesen egyénfüggő.
ez van , majd kiderül mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!