Legszívesebben kinyírnám. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A feleségem bátya nálunk fog lakni valameddig. Suliba osztálytársak voltunk de már ott is utáltam és ő is engem. Én nem tudom elviselni főleg úgy hogy minden máshogy csinál. Ő kikészít engem én meg őt. Tegnap már egymásnak is mentünk de az kezdte. Ha nem megy el akkor én megyek el vagy megfogom és kirakom. Magasról szarok rá hogy mi van vele csak a feleségem kiakadna. Nem vagyok agresszív de egyszerűen elviselhetetlen egész nap azt a búza fejét nézni. Mi csináljak már?
28/f
2011. jún. 11. 13:44
11/13 anonim válasza:
Szerintem ülj le a feleségeddel, és beszéljétek meg ezt. Mondd el neki az érzéseidet, és kérd meg, hogy együttesen találjatok valami más megoldást, mert ez így sem a bátyjának, sem Neked nem jó!
Üdv!
12/13 anonim válasza:
Mi lenne, ha a báttyal megbeszélnétek ezt mint kér értelmes felnőtt? Mert egyelőre mindketten úgy viselkedtek mint az ovisok.
13/13 anonim válasza:
Vesd le a rövidnadrágot és nőj fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!