Eljegyzés után 2 hónappal esküvő. Nem korai?
Szerintem nem nagy szám megszervezni egy esküvőt. Először én is azt hittem, hogy mennyivel előtte kell, aztán anyukám mondta, hogy hülye vagyok, azt hiszem, hogy valami politikus családom van, hogy annyira sok időt kell hagyni? Ha csak egy hónappal előtte szólsz úgyis mindenki ráér. Ha van az anyakönyvezetőnél időpont a lehető legkorábbra, a többi nem nagy dolog. Legalábbis én vásárolgatni is úgy szoktam, hogy nem próbálok fel annyi mindent, hanem megnézek mondjuk 10 dolgot, 5ről eldöntöm, hogy nekem nem áll jól, 3ról megállapítom, hogy nem is olyan jó a színe, a maradék kettőből kiválasztom, ami jobban tetszik, azt az egyet felpróbálom és megveszem. Szóval minden más is úgy volt, hogy jó lesz ez, ez és ez és kész. Nem volt mivel hónapokat tölteni, meg nézegetni, meg szenvedni. Szóval ezzel semmi baj nincs.
De a négy gyerek két nőtől engem is zavarna.
Szerintem ez nem. Nekünk nem is volt eljegyszés. Szerintem az eljegyzésnek nincs is jelentősége.
2 év pedig elég lehet. Azért a két anyától négy gyerek aggasztana, de azt az elején említettem volna neki. Mostmár eldöntötték, majd lesz valahogy.
Szerintem azért valahol nem igazán célja ez egy férfinak sem, hogy minél többfele egyre több gyerektartást fizessen, meg elváljon. Biztos bízik benne ő is, hogy most lesz az igazi. Ezt nem lehet tudni kinek hogyan, mikor jön be sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!