Elutazni egyedul, feleségként, ennyire " gaz"?
Előző. akkor jól sikerült a Balcsi. :)))
Lehet, jövőre a férjednek is lesz valahol... :))))
Koszonom a valaszokat, megnyugtattatok :)
Kedves 58%-os valaszolo, te itt éled ki a frusztracioid?
Kedves kérdező, nem tudok róla, hogy lenne olyanom. :)
Viszont sokakkal ellentétben én őszintén leírom a saját véleményemet, magasról leszärva azt, hogy a megfelelési vággyal küzdő többség azt hasznosnak vagy haszontalannak értékeli-e. :)
És igen, úgy gondolom (ahogy a normálisan gondolkodó rokonaid is), hogy nincs rendben se a házasság, se az anyaság, ha az ifiasszony egyedül (?) szeretne pár napot külföldön nyaralni.
Nem, nem normálisan gondolkodók a rokonok. Hanem beszűkülten! A kettő között éles különbség van! Én speciel örülök,hogy a férjem nem szól az ilyenekért, és nem gondolja,hogy a tűzhely mellett a helyem! Sajnálom azokat, akiknek nem természetes,hogy a másikat nem korlátozzuk. Általában olyan kapcsolatoknál fordul ez elő,ahol nincs meg a bizalom. Azokat meg inkább nem véleményezném!
Egyébként tényleg jól sikerült a Balcsi! Ha minden évben elutazunk, egy focicsapatot is össze tudunk hozni pár év alatt!:)) Külön-külön!:DDDDD
Látod, te is végletekben gondolkodsz.
Egy nő vagy a tűzhelyhez van láncolva, vagy a saját családjáról tudomást nem véve lófráljon a nagyvilágban.
Pedig létezik az arany középút is.
Én pl. nem tudok elképzelni, egy nyaralást a feleségem nélkül, de még a kislányomat se hagynám itthon a nagyszülőkre. És nem azért, mert hogy akkor mit szólnának az emberek.
Ja, és szó nincs korlátozásról, de még önkorlátozásról sem.
Egyszerűen nincs rá igényem, hogy nélkülük menjek, annál inkább van arra, hogy velük együtt.
Mégegyszer hadd koszonjem meg mindenkinek hogy idot szant ram és valaszolt :)
Az utolso valaszolokat is megértem,akik azt irtak, a szulok biztosan arra gondolnanak hogy valami nem okés . Mégegyszer irom, itt nem errol van szo.. Voltunk mar kozosen, gyerekestol nem egyszer itt-ott, kettesben is ( imadunk utazni, évente legalabb kétszer elmegyunk valahova ), de ...én szeretek egyedul is elmenni valahova, amikor az a par nap csak rolam szol, és én osztom be az idom. Amikor nincs ott a férjem, aki mondjuk sorozni akar menni vagy meccset nézni, én meg kozben muzeumba mennék, vagy pl nem kell megkérdeznem tole: " Mit akarsz enni? " Japant" " Oké, én meg kinait " , és hogy konszenzusra jussunk, elmegyunk egy vietnami étterembe :) Utoljara az osszekoltozésunk elott utaztam el 4 napra, kissé " kiszelloztetni a gondolataim" ez volt 5 éve.. En szeretem ezt... ha egygdul csatangolok egy idegen helyen, felfedezem az adott varost, orakat ulok egy konyv felett egy kavézoteraszon, aztan repulore ulok, irany haza, és ujra felveszem a kotényt, meg vasalom a ruhakat, nevelem a gyereket, dolgozok, ugyanugy, mint elotte..
Roviden: koszonom a véleményeket, akar pozitiv, akar negativ, mindegyik segitett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!