Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám vendégezni akar a...

Anyukám vendégezni akar a lakásunkban, baj hogy én nem örülök ennek?

Figyelt kérdés

Szóval még anyámnál lakom és úgy akar kicsit több pénzhez jutni hogy kiadja az egyik szobát vendégeknek nyárra. De én ennek a gondolatától is rosszul vagyok, szeretem ha a lakásban meg van a saját privát szférám és nem kell azt figyelnem hogy ha ki megyek wc-re egy szál gatyában akkor ki bámul. Ti mit gondoltok erről a szituációról?

20/F

2011. jún. 10. 13:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%

Mintha annyira könnyű lenne a mai világban normális munkát találni. Írta a Kérdező, hogy dolgozik.

A nagyon "kedves" hozzászóló örüljön, hogy egymaga fent tud tartani egy lakást és ellátja saját magát.

Kérdező! Mondd el anyukádnak a dolog negatív oldalát, hogy megszűnik a magánszférátok egy időre, valamint azt is, hogy sosem tudhatja, ki költözik be hozzátok...

2011. jún. 10. 13:59
 12/25 A kérdező kommentje:
Tavaly is kiadta, akkor nem voltam itthon, el is loptak tőlünk sok mindent...
2011. jún. 10. 14:01
 13/25 anonim ***** válasza:
30%

Nem hiszem, hogy a te magánszférád fontosabb, mint a kettőtök megélhetése.

Gondolom, nem fog zavarni, ha télen megfagytok, mert nem telik fűtésre, de senki se fog titeket zavarni, hogy akár egy szál pö.csben is végiglejthess a -2 fokos lakásban.

20 évesen nem hisztizni kell, édes fiam, hanem összekapni magad, és beszállni a háztartásba, elmenni dolgozni.

Akkor majd verheted a tamtamot, hogy neked mihez van jogod, meg mihez nincs.

Egyelőre ahhoz van jogod, hogy behúzd a farkadat, amíg anyád tart el felnőtt ember létedre, legalább abba ne szólj bele, hogy csinálja.

Majd fordítva lesz, ha te tartod el anyádat, és ő nem dolgozik.

2011. jún. 10. 14:01
 14/25 A kérdező kommentje:
Na jó azt hiszem innen én nem folyok bele, lehet azt mondani hogy nem nekem van igazam, csak azt nem tudom milyen jogon okítanak itt a kedves "idős" emberek :P
2011. jún. 10. 14:06
 15/25 anonim ***** válasza:
16%

Gondolom nem jó kedvében választja ezt a megoldást?!

Te hozzá tudsz járulni a rezsihez valamivel? Ha igen, akkor gondolom tudatában vagy annak, hogy mennyi egy lakás fentartása, mennyi a bevételetek és kiadásotok, és látod, hogy nem jön rosszul havi pár 10 E ft.

Ha nem, akkor most szépen gondolkozz el,hogy honnan van mit enned, innod, ruhád stb., és vágj jó pofát a dologhoz. 3 hónap nem a világ, ki lehet bírni.

És az is benne van a pakliban, hogy meglátva téged, senki sem veszi ki a szobát... :/

20 évesen lehetne egy kis rálátásod a dolgokra, és ne csak a saját igényeid helyezd az előtérbe.

Üdv!

2011. jún. 10. 14:08
 16/25 anonim ***** válasza:
11%

vendégezni?

szerintem feltaláltál egy új szót

2011. jún. 10. 14:10
 17/25 anonim ***** válasza:
40%

Nem vagyok idős, de szerintem sincs igazad. Anyukádnak a jelek szerint anyagi gondjai vannak, és ezt akarja megoldani. Ne akadályozd benne!

Az én szüleim is úgy gondolják, hogy az ő házuk az ő házuk, ott ők döntik el, mit és hogy csinálnak. Utáltam, 19 évesen megoldottam, hogy elköltözzek. Itt most én mondom meg, mi hogy legyen. Nekik is, ha meglátogatnak.

Anyukád ingyen lakhatást biztosít neked, vagy legalábbis kedvezményeset. Az ilyesminek hátulütői is vannak, például ez most.

2011. jún. 10. 14:11
 18/25 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon kemény az idősebb korosztály. Szánalmas.
2011. jún. 10. 14:14
 19/25 anonim ***** válasza:
egyrészt igazad van, másrészt a "vendégek" rengeteg pénzt hoznak, de tényleg! számolj csak utána. 2-3 hónapot kibírsz egy évben, gondolom csak a nyári szezonra akarja a turistákat, télen nem is igazán jönnek. nyáron meg hol itt vagy, hol ott vagy, mindenhol vagy csak otthon nem. a szobádhoz biztosan van kulcs, bezárod ha akarod.
2011. jún. 10. 14:15
 20/25 anonim ***** válasza:
Nyilván nem jó, ha gatyában bámulnak a vendégek, de mérlegelj, mi a fontos! Az, hogy eltűröd egy kicsit, ezáltal lesz anyukádnak pénze vagy nem tűröd el és kuporgattok. Nyilván anyukád azért adná ki, mert kell a pénz. Egyébként gondolom anyukád lakása, háza és Ő dolgozott meg érte.
2011. jún. 10. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!