Ötletek legénybúcsúra?
Hmm, ez jól hangzik ;)
Még nem tudjuk, valszleg valahol Budapesten, azon belül inkább Budán. Tiétek mikor lesz?
Felőlem hívhattok, ilyenen szívesen részt veszek. Azért írtam, hogy utoljára, mert ilyen felkérés nem szokott hetente érkezni.
Amúgy nagyon élveztem a bulit (biztos a férfi énem is felszínre került :)), az utoljára arra vonatkozott, hogy kicsit sajnálom is, mert nőket ritkán hívnak úgy legénybúcsúra, hogy ne kelljen vetkőzniük.
"Szerintem a menyasszonyát se látta még meztelenül."
:'DDDD Szegény vőlegény,micsoda véleménnyel vannak a barátai :DDDD
Szerintem ezeket a klasszikus legénybúcsús játékokat válasszátok. Persze ne durvát, mert ha valaki túlzásokba esik, akkor az nem vicces, hanem elronthatja a kedvet. Nem mellesleg visszakaphatod a saját legénybúcsúdon :D
Jó bulizást :)
Így zajlott az én legénybúcsúm anno, leírom, hátha tudsz belőle meríteni:
Gyülekező reggel 9-kor nálam, 10-re mentünk paintballozni.
Ott voltunk kb. du. 2-ig. Utána elmentünk ebédelni egy steakhouseba.
Ezután elmentünk gokartozni, ez tartott du. 5-től este 8-ig.
Azután beültünk egy olasz étterembe megvacsorázni, majd belevetettük magunkat az éjszakába.
Mivel sztriptízt én sem akartam, de valahogy be kellett vonni a gyengébbik nemet a mókába, így kitaláltuk, hogy ha látunk egy jó csajt, akkor megkérjük, adjon egy rúzsfoltos puszit hamvas testemre.
A buli másnap reggelig tartott, utána hazament mindenki, hogy kipihenje azt az őrült napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!