Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 hónap után nem korai még...

3 hónap után nem korai még összeköltözni?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt párommal, én a férjemtől október óta válófélben. Van két gyerekem, velem vannak még kiskorúak, de a mostani páromat MÁR apjuknak tekintik.

Most fogunk összeköltözni, már csak napok kérdése, de most valahogy elkapott egy félsz, hogy mi lesz, ha nem lesz jó? Viszont már egy hónapja nap mint nap tervezzük a költözést, a gyerekeim is nagyon várják, én is...de ma egy kicsit elkapott a kétely. Nem korai még? Nem akarok már visszalépni, csak valahogy olyan fura és gyors ez az egész, pedig sokkal többnek tűnik ez az idő, amióta együtt vagyunk, mint 3 hónap...

VÉLEMÉNY??

2011. jún. 9. 20:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mellesleg a gyerekeket "kénytelen voltam" bemutatni nekik és viszont, mert szinte csak úgy tudunk tudtunk találkozni, hogy az egyikük velem volt, együtt tölteni az éjszakát is cs úgy tudtuk, hogy a gyerekek is nála aludtak - külön szobában - és nagyon szeretnek ott lenni :)
2011. jún. 10. 09:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek szabályok, amik mindenkire érvényesek. ha mindketten úgy érzitek hogy ez a helyes, akkor rendben van.

De vigyázz, hogy nehogy 6 hónap múlva szétmenjetek, mert ezzel a gyerekek sérülnek elsősorban.

De mi az, hogy apjuknak tekintik? És a saját apjukkal mi van?

Én is hasonló szituban vagyok, de sosem mondtam a gyerekeimnek, hogy az élettársamat apjuknak kéne tekinteniük. Van saját apukájuk, akit rendszeresen látnak. Az én új párom nem az apukájuk....

2011. jún. 10. 09:16
 13/14 A kérdező kommentje:
Én se mondtam, hogy hívják őt apának, ez maguktól jött. A saját apjukról inkább ne beszéljünk :S Meg se érdemli őket :S Alkoholista, pszichobeteg...amikor legutóbb nála voltak a gyerekek 3 napot, akkor is ivott, nem keveset, a gyerekek úgy jöttek haza, hogy a volt anyósom hozta őket, és tiszta ideg volt mind a kettő :( Azóta (már több, mint 1 hónapja) nem is telefonált...szerintem ennyi elég is. Ha ennyire nem érdeklik a gyerekei, akkor nem hinném, hogy érdemes lenne szót ejteni róla. A gyerekek se emlegetik, nem is hiányolják, sokkal inkább páromat.
2011. jún. 10. 10:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha alkesz meg pszicho, akkor visszavonom amit mondtam, mégiscsak jobb lesz az az új apuka. Az én exem se százas, de legalább nem iszik(sokat).
2011. jún. 10. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!