3 hónap után nem korai még összeköltözni?
3 hónapja vagyunk együtt párommal, én a férjemtől október óta válófélben. Van két gyerekem, velem vannak még kiskorúak, de a mostani páromat MÁR apjuknak tekintik.
Most fogunk összeköltözni, már csak napok kérdése, de most valahogy elkapott egy félsz, hogy mi lesz, ha nem lesz jó? Viszont már egy hónapja nap mint nap tervezzük a költözést, a gyerekeim is nagyon várják, én is...de ma egy kicsit elkapott a kétely. Nem korai még? Nem akarok már visszalépni, csak valahogy olyan fura és gyors ez az egész, pedig sokkal többnek tűnik ez az idő, amióta együtt vagyunk, mint 3 hónap...
VÉLEMÉNY??
Nincsenek szabályok, amik mindenkire érvényesek. ha mindketten úgy érzitek hogy ez a helyes, akkor rendben van.
De vigyázz, hogy nehogy 6 hónap múlva szétmenjetek, mert ezzel a gyerekek sérülnek elsősorban.
De mi az, hogy apjuknak tekintik? És a saját apjukkal mi van?
Én is hasonló szituban vagyok, de sosem mondtam a gyerekeimnek, hogy az élettársamat apjuknak kéne tekinteniük. Van saját apukájuk, akit rendszeresen látnak. Az én új párom nem az apukájuk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!