Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna, ha a barátnőt...

Titeket zavarna, ha a barátnőtök melegekről szóló sorozatot nézne?

Figyelt kérdés
Queer as folk a sorozat címe.
2011. jún. 9. 17:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%

Ha olyan barátnőről van szó, hogy egy lány legjobb barátnője, akkor nézze nyugodtan amíg semmi jelét nem adja, hogy ő is meleg, és vonzódik a barátnőjéhez.

Ha olyan barátnőről van szó, hogy egy fiúnak a barátnője, akkor is simán nézheti véleményem szerint. Attól még nem jelenti azt, hogy a lányokat szereti, őt meg csak kihasználja.

2011. jún. 9. 17:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

ÁÁáá én 15-16 évesen néztem azt a sorozatot a coolon, fiúk a klubból a magyar címe. :D Imádtam, újra nézném szívesen. :) Brian annyira jó pasi volt benne. :D Engem nem indított be semennyire, ferde hajlamú sem lettem tőle, egyszerűen jó sorozat volt és tetszett. :) Engem nem zavarna bárki is nézze, sőt ajánlani tudom. :D

19L

2011. jún. 9. 18:06
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Harold Gale miatt néztem én is, de a sorozat is jó. :)

Néha a férjem is nézte velem, pedig teljesen hetero. Max az ágyjelenetknél volt sürgős dolga a konyhában :)

2011. jún. 9. 18:42
 14/23 anonim ***** válasza:
35%
Esküszöm most nem értem, hogy kinek a kije nézi? O.o
2011. jún. 9. 19:29
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

engem egyáltalán nem zavarna (bár nem ismerem a sorozatot, de nem is ez a lényeg).

Végül is csak egy kitalált story, meg amúgy is, nézem a Gyilkos elméket pl., de attól még se pszichopata gyilkos, se FBI-os nem leszek és nem is szeretnék. sőt be sem indít, csak érdekes a story, ennyi.

2011. jún. 9. 20:20
 16/23 A kérdező kommentje:
Én, mint kérdező nézem. Lány vagyok, és a barátom piszkál miatta. Csak elmagyaráztam. :D
2011. jún. 9. 20:28
 17/23 anonim ***** válasza:
84%
Jól félreértettem Én is.Azt hittem egy leszbikus lány barátnője nézi a leszbikus lányokat.
2011. jún. 9. 22:42
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Jaa, így már értem!

Bár lán vagyok, úgyhogy nincs barátnőm, de nem értem, hogy mi a probléma ezzel, hacsak nem eleve a melegekkel van baja.

2011. jún. 9. 22:45
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna. De őt talán azért zavarja, mert azt hiheti magában, hogy téged ez nagyon vonz és felizgat, ami arra utalhat, hogy te is meleg vagy. De ez csak egy tipp, ne vedd komolyan.
2011. jún. 12. 15:59
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Anno én is néztem a sorozatot (nem a kedvencem volt, és nem is rendszeresen néztem, de jó kis sorozat volt)... egyébként meg 1) sztem egyenlő minden ember, nemi beállítottságtól függetlenül, 2) az hülyeség, hogy aki melegekről olvas, vagy róluk szóló filmet néz, annak vagy "ferde" hajlamai vannak, vagy lesznek (a film/könyv miatt... ennyi erővel aki akciófilmet néz, az másnap halomra fogja gyilkolni az embereket, aki meg mondjuk a Karib-tenger kalózait, az holnap hajóra pattan kendővel a fején -.-...
2011. jún. 12. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!