Titeket zavarna, ha a barátnőtök melegekről szóló sorozatot nézne?
Ha olyan barátnőről van szó, hogy egy lány legjobb barátnője, akkor nézze nyugodtan amíg semmi jelét nem adja, hogy ő is meleg, és vonzódik a barátnőjéhez.
Ha olyan barátnőről van szó, hogy egy fiúnak a barátnője, akkor is simán nézheti véleményem szerint. Attól még nem jelenti azt, hogy a lányokat szereti, őt meg csak kihasználja.
ÁÁáá én 15-16 évesen néztem azt a sorozatot a coolon, fiúk a klubból a magyar címe. :D Imádtam, újra nézném szívesen. :) Brian annyira jó pasi volt benne. :D Engem nem indított be semennyire, ferde hajlamú sem lettem tőle, egyszerűen jó sorozat volt és tetszett. :) Engem nem zavarna bárki is nézze, sőt ajánlani tudom. :D
19L
Harold Gale miatt néztem én is, de a sorozat is jó. :)
Néha a férjem is nézte velem, pedig teljesen hetero. Max az ágyjelenetknél volt sürgős dolga a konyhában :)
engem egyáltalán nem zavarna (bár nem ismerem a sorozatot, de nem is ez a lényeg).
Végül is csak egy kitalált story, meg amúgy is, nézem a Gyilkos elméket pl., de attól még se pszichopata gyilkos, se FBI-os nem leszek és nem is szeretnék. sőt be sem indít, csak érdekes a story, ennyi.
Jaa, így már értem!
Bár lán vagyok, úgyhogy nincs barátnőm, de nem értem, hogy mi a probléma ezzel, hacsak nem eleve a melegekkel van baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!